Webinar: Querying Data with Microsoft Transact-SQL (DP-080)

INHOUD

Deze webinar geeft alvast een inkijk in wat deze nieuwe cursus je te bieden heeft. In de cursus leer je onder andere hoe je Transact-SQL kunt gebruiken om gegevens op te vragen en te wijzigen in relationele databases die gehost worden in Microsoft SQL Server gebaseerde databasesystemen zoals Microsoft SQL Server, Azure SQL-Database en Azure Synapse Analytics. Transact-SQL is een uitgebreide taal met veel geavanceerde mogelijkheden. In deze cursus leer je o.a. om de query’s te maken die je nodig hebt voor de meest voorkomende scenario’s. Denk hierbij aan het sorteren en filteren van query-resultaten, joins en subquery’s gebruiken om gegevens uit meerdere tabellen op te halen, ingebouwde functies, aggregaties en groeperingen gebruiken, en het invoegen, bijwerken en verwijderen van gegevens.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Deze webinar is geschikt als je meer wil weten over deze nieuwe cursus, en is geschikt voor professionals die met data/gegevens werken zoals Databasebeheerders, Data Analisten en Software Engineers.

WANNEER

Deze webinar wordt gegeven op 23 september 2021 van 10.00 tot 11.00 uur.


Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid