Ons verhaal

Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen, waarmee wij IT-professionals en IT-eindgebruikers helpen groeien. Samen maken wij de maatschappij slimmer en spelen wij als snelst groeiende IT-opleider van Nederland een belangrijke rol in de digitale transformatie. Wij zorgen dat het klopt voor jou.

 

Onze kernwaarden

Wij hebben passie voor onze klanten en voor onze producten.
Wij zijn een familiebedrijf: we voelen ons verbonden met elkaar en behandelen iedereen met liefde en respect.
Wij zijn opvallend anders: direct, zelfverzekerd, nieuwsgierig, enthousiast en een tikkeltje brutaal.
Wij denken zonder beperkingen en zijn oplossingsgericht, want the sky is the limit!
Ieder van ons is een challenger: iedere dag opnieuw dagen we onszelf en anderen uit om tot het beste resultaat te komen.


Persoonlijk

Vijfhart is een echt familiebedrijf; wij zijn onafhankelijk, hechten veel waarde aan een persoonlijke klantbenadering en werken met eigen docenten. Bij ons dus geen ingewikkelde belmenu’s en antwoordapparaten. Iedere klant bij Vijfhart heeft een persoonlijk contactpersoon die direct kan helpen bij alle (opleidings)vragen! Maak kennis met ons.  

Lesmethoden
Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we specifieke lesmethoden ontwikkeld: klassikaal en persoonlijk begeleid die we ook virtueel kunnen verzorgen. Daarnaast hebben we o.a. ook E-learning en Blended. Wat heeft jouw leervoorkeur? 

Vragen, suggesties, feedback of gewoon zin in een kop koffie? Laat het ons weten!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid