Ons verhaal

Klopt! Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers al meer dan 35 jaar groeien met de best passende leerervaring. Door de groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Samen maken we de maatschappij slimmer en dragen we bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo groeien wij uit tot de leukste IT-opleider met de beste service van Nederland. 

 

Onze kernwaarden

Wij hebben passie voor onze klanten en voor onze producten.
Wij zijn een familiebedrijf, we voelen ons verbonden met elkaar en behandelen iedereen met liefde en respect.
Wij zijn direct, zelfverzekerd, nieuwsgierig, enthousiast en een tikkeltje brutaal.
Wij denken zonder beperkingen en zijn oplossingsgericht, want the sky is the limit.
Ieder van ons is een challenger, we dagen we onszelf en anderen uit om tot het beste resultaat te komen.


Persoonlijk

Vijfhart is een echt familiebedrijf; wij zijn onafhankelijk, hechten veel waarde aan een persoonlijke klantbenadering en werken met eigen docenten. Iedere klant bij Vijfhart heeft een persoonlijk contactpersoon die helpt bij al jouw (opleidings)vragen! Maak kennis met ons.  

Lesmethoden
Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we specifieke lesmethoden ontwikkeld: klassikaal en persoonlijk begeleid die we ook virtueel kunnen verzorgen. Daarnaast hebben we o.a. ook E-learning en Blended. Wat is jouw voorkeur? 

Vragen, suggesties, feedback of gewoon zin in een kop koffie? Laat het ons weten!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid