Over ons

Klopt! Vijfhart is de grootste onafhankelijke IT-opleider van Nederland met meer dan 39 jaar ervaring. Inmiddels hebben we meer dan 500.000 mensen opgeleid tot IT’er. Samen maken we de maatschappij slimmer en dragen we bij aan de digitale transformatie.

Onze kernwaarden
Wij hebben passie voor onze klanten en voor onze producten.
Wij zijn een familiebedrijf, we voelen ons verbonden met elkaar en behandelen iedereen met liefde en respect.
Wij zijn direct, zelfverzekerd, nieuwsgierig, enthousiast en een tikkeltje brutaal.
Wij denken zonder beperkingen en zijn oplossingsgericht, want the sky is the limit.
Ieder van ons is een challenger, we dagen we onszelf en anderen uit om tot het beste resultaat te komen.

Persoonlijk
Vijfhart is een echt familiebedrijf;  wij zijn gek op het delen van kennis -dat zit nou eenmaal in ons DNA-, we hechten veel waarde aan een persoonlijke klantbenadering. en we werken met onze eigen docenten. Iedere klant bij Vijfhart heeft een persoonlijk contactpersoon die jou verder helpt bij al jouw (opleidings)vragen! Maak kennis met ons.  

Lesvormen
Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we de volgende lesvormen: klassikaal (fysiek, online, hybride), persoonlijk begeleid (fysiek, online) en E-learning. Wat is jouw voorkeur? 

Heb je vragen, suggesties of gewoon zin in een kop koffie? Laat het ons weten!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid