Eerste hulp bij omscholen, wij helpen je!

Microsoft Enterprise Skills Initiative

In Nederland liggen momenteel zo’n 55.000 IT-banen voor het oprapen. Het is voor bedrijven bovengemiddeld moeilijk om deze IT-vacatures gevuld te krijgen. Door te kiezen voor omscholing naar de IT-banen van de toekomst, bereid je jezelf en/of jouw bedrijf voor op de toekomst.

Omschoolexpert Bastiaan Janssen: ”Vanuit onze missie om IT-professionals op te leiden passend binnen de behoefte van het bedrijfsleven, biedt Vijfhart bedrijven, werknemers en werkzoekenden de helpende hand: Eerste Hulp Bij Omscholen (EHBO). Zo dragen wij bij aan het innovatievermogen van Nederland.”

Doe hier de persoonlijke omschoolcheck en ontvang een gratis én persoonlijk omschooladvies!

Cases

Annemarie van Kleef-Abels, PMO Consultant bij Ordina geeft aan dat er landelijk een tekort is aan Developers. Het werven ervan is tijdrovend en behaalt niet altijd het gewenste resultaat. De keuze van de bank om een groep van 50 medewerkers, die een achtergrond hebben in Operations én al bekend zijn met de organisatie bij te scholen naar DevOps Engineers is daarmee snel gemaakt. Ordina ontwikkelt daarvoor een opleidingsplan op basis van haar kennis en ervaring opgedaan in ICT-projecten en opdrachten voor de bank.

Dit is voor zowel het bedrijf als de medewerker een win-win situatie. De bank krijgt er meer Developers bij en de medewerker volgt een traject waardoor hij ‘medewerker van de toekomst wordt’.

Lees hier hoe Annemarie het scholingstraject met Vijfhart ervaren heeft.

Reviews

We helpen je graag!

Heb je nog vragen? We helpen je graag met een gratis en vrijblijvend advies. Aan het eventueel volgen of inkopen van trainingen zijn kosten verbonden die mogelijk bekostigd kunnen worden door jouw huidige/nieuwe werkgever en/of het UWV.

Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid