Eerste hulp nodig bij omscholen? Vraag het Bastiaan!

Microsoft Enterprise Skills Initiative

In Nederland liggen momenteel zo’n 55.000 IT-banen voor het oprapen. Het is voor bedrijven bovengemiddeld moeilijk om IT-vacatures gevuld te krijgen. Door te kiezen voor omscholing naar de IT-banen van de toekomst, bereid je jouw bedrijf voor op de toekomst, behoud je personeel en/of trek je young professionals aan.

”Vanuit mijn persoonlijke missie om IT-professionals op te leiden passend binnen de behoefte van het bedrijfsleven, bied ik bedrijven, werknemers en werkzoekenden de helpende hand: eerste hulp bij omscholen (EHBO). Zo dragen wij als organisatie bij aan het innovatievermogen van Nederland.”, aldus omscholingsexpert Bastiaan Janssen.

Doe hier de persoonlijke omschool check en ontvang een gratis persoonlijk omschooladvies!
Snel antwoord op jouw vragen? Bastiaan is ook bereikbaar op WhatsApp: 06 – 82351696.

Cases

Annemarie van Kleef-Abels, PMO Consultant bij Ordina geeft aan dat er landelijk een tekort is aan Developers. Het werven ervan is tijdrovend en behaalt niet altijd het gewenste resultaat. De keuze van de bank om een groep van 50 medewerkers, die een achtergrond hebben in Operations én al bekend zijn met de organisatie bij te scholen naar DevOps Engineers is daarmee snel gemaakt. Ordina ontwikkelt daarvoor een opleidingsplan op basis van haar kennis en ervaring opgedaan in ICT-projecten en opdrachten voor de bank.

Dit is voor zowel het bedrijf als de medewerker een win-win situatie. De bank krijgt er meer Developers bij en de medewerker volgt een traject waardoor hij ‘medewerker van de toekomst wordt’.

Lees hier hoe Annemarie het scholingstraject met Vijfhart ervaren heeft.

Reviews

Vraag het Bastiaan

Heb je vragen of wil je advies? Ik help jou graag met een gratis en vrijblijvend advies. Aan het eventueel volgen of inkopen van trainingen zijn kosten verbonden die mogelijk bekostigd kunnen worden door jouw huidige/nieuwe werkgever en/of het UWV.

Vul het contactformulier in, bel mij of stuur mij een bericht op WhatsApp. Ik ben 24/7 bereikbaar op 06 – 82 35 16 96.

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid