Vijfhart, jouw EPI-partner voor datacenter-opleidingen

Vijfhart, jouw EPI-partner voor datacenter-opleidingen

EPI is de wereldstandaard voor datacenterdiensten. Hieronder vallen o.a. datacenter audits, datacenter audit-certificering, datacenter consulting en datacenter- en IT-opleidingen. Deze cursussen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Vijfhart. Wij zijn trotse EPI-platinum partner en verzorgen i.s.m. EPI een groot aanbod aan geaccrediteerde en gecertificeerde datacenter-cursussen inclusief examens, o.a.  CDCP, CDCS, CDFOS, CDFOM en CDMS. Bekijk ze hier.

Met deze EPI-cursussen kunnen bedrijven hun personeel opleiden tot vakspecialisten in diverse principes van datacenters. Onderwerpen zijn o.a. ontwerpprincipes, efficiëntie van datacenters, groene datacenterprincipes, beheer van datacenters, datacenteroperaties, beveiliging en herstel, migraties en ontwerpen en audits.

Bekijk hier het EPI datacenter training framework.

Data Center trainingen (40)

Alle Data Center trainingen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid