De digitale wereld verandert snel: waarom zijn digitale vaardigheden belangrijk?

De digitale wereld verandert snel: waarom zijn digitale vaardigheden belangrijk?

Klopt! Digitale vaardigheden zijn de vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in een digitale (werk)omgeving. Met de juiste kennis ben je in staat om te navigeren op het internet, digitale bestanden te beheren en goed om te gaan met  e-mail en sociale media. Maar ook het begrijpen van basisprincipes van beveiliging en privacy is een belangrijk onderdeel van digitale vaardigheden. In onze steeds veranderende samenleving wordt technologie steeds belangrijker.

Werkgevers zoeken daarom naar werknemers die over digitale vaardigheden beschikken en die in staat zijn om te werken met de nieuwsre technologieën. Daarnaast zijn digitale vaardigheden ook belangrijk voor het dagelijks leven. Zo kunnen digitale vaardigheden helpen bij het online doen van bankzaken, het boeken van reizen en het vinden van informatie op het internet.

Enkele onderwerpen binnen dit vakgebied zijn:

  • Microsoft 365
  • Power BI
  • IT voor niet IT’ers

Meer weten? Meld je dan snel aan voor een van onze digitale vaardigheden-cursussen.

Digitale vaardigheden cursussen (71)

Alle Digitale vaardigheden cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid