Microsoft Power BI voor iedereen

Microsoft Power BI voor iedereen

Klopt! Microsoft Power BI is een krachtige zakelijke intelligentie-tool waarmee je gegevens kunt visualiseren, analyseren en delen op een interactieve en inzichtelijke manier. Bij Vijfhart hebben we Microsoft Power BI-cursussen op verschillende niveaus. Wil je weten welke cursus het beste bij jou past? Doe dan de gratis Power BI-kennistest.

Basis
Heb je nog geen of weinig ervaring met Power BI? Dan adviseren we je om eerst de basiscursus te doen. Bekijk hier de cursus Business Intelligence (BI) met Microsoft Power BI – Basis. 

Gevorderd
Wil je nog meer uit Power BI halen? Met Microsoft Power BI gevorderd maak je kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Power BI. Dit is jouw cursus: Business Intelligence (BI) met Microsoft Power BI – Gevorderd.  

Basis gericht op financiële rapportages
De nadruk bij de cursus Microsoft Power BI basis voor financiele rapportages ligt op voorbeelden met financiële data en uitgebreide analyse mogelijkheden die belangrijk zijn in het financiële werkveld. In deze tweedaagse cursus wordt gewerkt aan de hand van een datamodel die een goede weergave geeft van hoe een financieel datamodel opgebouwd zou moeten worden.  

Basis gericht op data analyse
Bij de ééndaagse Data analyse met Microsoft Power BI – Workshop leer je een simpel rapport maken vanuit een bestaand databestand. 

Vijfhart, dat klopt voor jou! 

Microsoft Power BI cursussen (19)

Alle Microsoft Power BI cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid