Onze kwaliteit

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden we diverse kwaliteitsgaranties, zoals bijvoorbeeld de Vijfhart flexgarantie. Hiermee switch je makkelijk en snel tussen fysieke en virtuele sessies. Met de Vijfhart kennisgarantie bieden we je de mogelijkheid om tot 6 maanden na het volgen van jouw cursus hier nogmaals, virtueel of fysiek, aan deel te nemen. En natuurlijk voldoen we aan alle strenge eisen waaraan een opleidingsinstituut moet voldoen. Hieronder vind je meer informatie.

 

flexgarantie

Met de Vijfhart flexgarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen? geen probleem, je switch makkelijk en snel naar onze virtuele training. Wij combineren het beste van onze virtuele en klassikale trainingen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale training virtueel? Dan is het alsof je er echt bij bent!

De flexgarantie is van toepassing op trainingen die wij hybride organiseren. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Bekijk onze hybride trainingen.

kennisgarantie

Wil je na een virtuele training dezelfde training alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale training dezelfde training virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de klassikale of virtuele training in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale of virtuele training. Wil je gebruik maken van de kennisgarantie, neem dan binnen 7 werkdagen na het volgen van de training contact met ons. Handig om te weten: partnertrainingen zijn uitgezonderd. Wij nemen de cursuskosten voor onze rekening, m.u.v. kosten voor examens, labs en cursusmaterialen.

Branche keurmerken

Vijfhart bezit het NRTO-keurmerk, dit is toegekend op basis van onze kwaliteit en professionaliteit. Ook voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs van het CRKBO en beschikken wij over het VOI-keurmerk.

exameninstituut

Vijfhart is een geaccrediteerd opleidingsinstituut. Wij werken samen met o.a. EXIN en Pearson Vue. Dat geeft ons de mogelijkheid vele soorten examens af te nemen op onze examenlocatie. Ook leveren wij examenvouchers, waarmee cursisten zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze aan een examen deelnemen.

Microsoft Learning Partner

Vijfhart werkt zeer nauw samen met Microsoft, we zijn niet voor niets de snelst groeiende Microsoft Learning Partner van Nederland. Samen met Microsoft zorgen we er elke dag voor dat alles klopt. We geven onze cursisten extra aandacht en ze voorzien ze van extra services. 

Cedeo-erkenning voor maatwerk

Vijfhart heeft voor de negende keer op rij de Cedeo-erkenning ontvangen voor maatwerk- en open opleidingen. Wij scoorden een 9,9 voor onze open opleidingen en een 9,7 voor onze maatwerkopleidingen. Daar zijn we trots op! 

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder! Neem contact op met onze adviseurs: 088-5427848 of verkoop@vijfhart.nl. 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid