Onze kwaliteit

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden we diverse kwaliteitsgaranties, zoals bijvoorbeeld de Vijfhart-flexgarantie. Hiermee switch je makkelijk en snel tussen fysieke en virtuele sessies. Met de Vijfhart-kennisgarantie bieden we je de mogelijkheid om tot 6 maanden na het volgen van jouw cursus hier nogmaals, virtueel of fysiek, aan deel te nemen. En natuurlijk voldoen we aan alle strenge eisen waaraan een opleidingsinstituut moet voldoen. Hieronder vind je meer informatie.

Flexgarantie
Met de Vijfhart-flexgarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale fysieke training te komen? Geen probleem, je switcht makkelijk en snel naar onze virtuele cursus. Wij combineren het beste van onze fysieke en virtuele cursussen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale cursus virtueel? Dan is het gewoon net alsof je er fysiek bij bent.

De flexgarantie is van toepassing op onze hybride cursussen. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Bekijk onze hybride cursussen.

Kennisgarantie
Wil je na een virtuele cursus dezelfde cursus alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale cursus dezelfde cursus virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de fysieke of virtuele cursus in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde fysieke of virtuele cursus. Wil je gebruik maken van de kennisgarantie, neem dan binnen 7 werkdagen na het volgen van de cursus contact met ons. Handig om te weten: partnercursussen zijn uitgezonderd. Wij nemen de cursuskosten voor onze rekening, m.u.v. kosten voor examens, labs en cursusmaterialen.

Branche keurmerken
Vijfhart heeft het NRTO-keurmerk, dit wordt toegekend op basis van onze kwaliteit en professionaliteit als opleider. Ook voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs van het CRKBO. Vijfhart ontving voor de negende keer op rij het cedeo-keurmerk met de allerhoogste score voor maatwerk- en open opleidingen van Nederland.  (cedeo onderzoek ‘klanttevredenheidsonderzoek voor maatwerk en open rooster opleidingen’, 22-09-2021)

Microsoft Learning Partner
Vijfhart werkt zeer nauw samen met Microsoft, we zijn niet voor niets de snelst groeiende Microsoft Learning Partner van Nederland. Samen met Microsoft zorgen we er elke dag voor dat alles klopt. We geven onze cursisten extra aandacht en we voorzien ze van extra services. 

Contact
Heb je een vraag? Laat het ons weten: 088-5427848 of verkoop@vijfhart.nl. 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid