Lesvormen

Lesvormen

Klopt! Iedereen leert op zijn eigen manier. Kies daarom de lesvorm die het beste bij jou of jouw team past:

Vijfhart-klassikaal

 • Fysiek
  Volg jouw cursus o.l.v. een docent in de klas. De interactie is hierbij een cruciaal onderdeel van het leerproces. Je hebt direct contact met de docent en jouw medestudenten, krijgt individuele opdrachten om de leerstof te begrijpen, en je bespreekt de resultaten met elkaar. Dit helpt je om de kennis sneller toe te passen in de praktijk.
 • Online
  Je kunt de klassikale cursus ook online volgen. Je bent weliswaar op afstand aanwezig, maar bent toch onderdeel van de klassikale groep. Je hebt de ondersteuning van de docent en krijgt alle praktijkervaring mee. Tijdens de cursus kun je communiceren met de docent en jouw medecursisten.
 • Hybride
  Wat je ook kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om lastminute te switchen tussen fysiek en online. Volg je een meerdaagse cursus? Dan heb je de mogelijkheid om per dag te switchen tussen fysiek en online.


Vijfhart
Flex 

 • Fysiek, online en hybride
  Wil je liever individueel een cursus volgen? Kies dan voor Vijfhart-Flex (voorheen: persoonlijk begeleid) bij ons op locatie of online. Vijfhart-Flex biedt heel veel voordelen, o.a.:

      ✔ Direct of op korte termijn starten.
      ✔ Leer wanneer het jou uitkomt.
      ✔ Leer alleen wat je nodig hebt.
      ✔ Docent op afroep.
      ✔ 24 uur van tevoren startdatum wijzigen.

 

Vijfhart-E-learning

 • Online 
  Een e-learning volg je zonder docent in jouw eigen tempo. Bekijk hier alle e-learnings.

 

Meer weten?
Wil je meer informatie over onze lesvormen, mail verkoop@vijfhart.nl of bel 088 – 542 78 48.
Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid