PE-punten bij Vijfhart

PE-punten bij Vijfhart

NIRPA PE

Klopt! Als je een cursus volgt bij Vijfhart levert dat automatisch Permanente Educatie (PE)-punten op. PE-punten zijn verplicht voor o.a. salarisprofessionals, registeraccountants (RA), accountant-administratieconsulenten (AA) en registercontrollers (RC) die daarmee kunnen aantonen over de meest actuele kennis te beschikken die essentieel is voor de uitvoering hun rol/functie.

 Onze cursussen bevatten per dag 6 effectieve lesuren, bekijk alle PE-punten cursussen.
 Bekijk het leerpad voor Financials
 Volg de cursus klassikaal (fysiek en online), hybride of Vijfhart-Flex

NIRPA
Vijfhart is NIRPA-geaccrediteerd voor salarisprofessionals, de cursussen zijn volledig afgestemd op de eisen voor permanente educatie (PE). Bekijk hier de Vijfhart-cursussen met PE-punten. Dit is de PE-punteneis van NIRPA voor Register salarisadministrateurs (RSa) en Register Payroll Professionals (RPP). Gebruik code PENIRPA en ontvang 5% korting op de cursussen ChatGPT en Generative AI, Excel basis en Power BI voor financiële rapportages. 

NBA
Bekijk hier de PE-punteneis van NBA voor registeraccountants (RA), accountant-administratieconsulenten (AA) en registercontrollers (RC).
Bekijk hier alle PE-punten cursussen.

Vijfhart, dat klopt voor jou!

PE-punten cursussen (32)

Alle PE-punten cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid