Vijfhart, jouw Microsoft Trainings Services Partner

Vijfhart, jouw Microsoft Trainings Services Partner


Klopt! Wij zijn de officiële Microsoft Training Services Partner voor Data & AI. Wij bieden het volledige Microsoft Role-Based cursusportfolio, van Azure Infra tot Modern Workplace en Digital & App Innovation. Vijfhart helpt je graag verder bij al jouw opleidingsvragen, het delen van kennis delen zit in ons DNA.

Cursus en examen
Je kunt kiezen uit meer dan 150 Microsoft-cursussen in de lesvorm die het beste bij jou past: klassikaal (fysiek, online of een mix hiervan, hybride) of Vijfhart-Flex. Maatwerk-cursussen? Doen we ook , we zorgen dat het klopt voor jou! Hieronder vind je per vakgebied de meest relevante Microsoft-cursussen. Ook voor alle Microsoft-examen ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen Microsoft-examenvouchers voor Fundamentals, Technisch en MOS. Bekijk hier alle Microsoft-cursussen.

Jouw voordeel
✔ Kies voor een Microsoft-cursus bij Vijfhart en ontvang gratis het officiële Microsoft-examen* t.w.v. max. €199,-
✔ Als officiële Microsoft-solutions partner delen we graag onze kennis met jou:

  • Microsoft Skilling poster.
  • E-Book: Microsoft’s Role-Based en Applied Skills cursussen gids 2024.
  • Regelmatig webinars georganiseerd in samenwerking met Microsoft.
  • Updates over de laatste Microsoft-ontwikkelingen door Marnix Wolf, 9-voudig Microsoft Most Valuable Person.
  • Bekijk onze leerpaden, o.a. Microsoft Modern workplace.

*meer weten over deze tijdelijke actie, lees verder

De basis
Ben je nieuw in de IT-wereld of werkzaam bij een IT-bedrijf in een niet-technische functie (bijvoorbeeld als verkoper) maar kun je wel wat basiskennis van een aantal Microsoft clouddiensten gebruiken? Dan zijn de volgende cursussen geschikt voor jou:

Ben je een beginnende IT-professional en wil je meer dan alleen de AZ-900-certificering? En wil je ook zelf aan de slag gaan en praktijkervaring opdoen? Volg dan de tweedaagse cursus Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) – Intensief. Deze cursus combineert de tweedaagse AZ-900 met meer dan 23 hands-on oefeningen naast de theorie.


Data & AI

AI is enorm populair o.a. dankzij ChatGPT en Microsoft 365 Copilot. Veel organisaties maken hier al veel gebruik van. Onderstaande cursussen is voor iedereen die meer met AI en/of data wil doen.


Microsoft 365

Wil je als IT-professional de juiste Microsoft Role-Based certificaten behalen voor het werken, inrichten en onderhouden van Microsoft 365 omgevingen? Dan zijn onderstaande cursussen een must voor jou!

Azure
Wil je als IT-professional de juiste Microsoft Role-Based certificaten behalen voor het werken, inrichten en onderhouden van Microsoft 365 omgevingen? Dan zijn onderstaande cursussen een must voor jou!

Security
De clouds van Microsoft bieden enorm veel mogelijkheden voor security. Met onderstaande cursussen leer je alles wat je moet weten om security naar het volgende niveau te tillen en zo te houdenL

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Neem contact op met onze Microsoft-specialist:

Rokus Janssen
r.janssen@vijfhart.nl
+31 (0)26 – 791 15 53

Microsoft cursussen (105)

Alle Microsoft cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid