Microsoft Excel voor iedereen

Microsoft Excel voor iedereen

Klopt! Excel is een van de meest gebruikte Microsoft 365-programma’s. In de basis is Excel een rekenprogramma, maar je kunt er ook grote hoeveelheden gegevens mee structureren, analyseren en rapporteren. Met Microsoft Excel krijg je goed inzicht in allerlei gegevens. Er zijn Excel-cursussen op verschillende niveaus. Wil je weten welke cursus het beste bij jou past? Doe dan de gratis Excel-kennistest.

Beginners
Heb je nog geen of weinig ervaring met Excel? Dan adviseren we je om eerst de instapcursus te doen. Bekijk hier de cursus Microsoft Excel Instap.

Basis
Wil je leren hoe je basisformules en functies gebruikt of hoe je spreadsheets (rekenbladen) opzet en efficiënt gegevens in kunt te voeren?
Volg dan de cursus Microsoft Excel Basis. Je kunt deze cursus ook individueel volgen in jouw eigen tempo: Microsoft Excel Basis (Vijfhart-Flex).

Gevorderd
Wil je nog meer uit Excel halen? Met Microsoft Excel gevorderd maak je kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Excel en leer je efficiënter te werken met Excel. Dit is jouw cursus: Microsoft Excel Gevorderd.

Expert
Ben jij al een kei in Excel, maar heb je het gevoel dat het net iets makkelijk en sneller zou kunnen? Volg dan de cursus Microsoft Excel Expert.

VBA
Wil jij procedures (macro’s) schrijven om Excel aan te sturen? In de basiscursus Programmeren in Excel met VBA leer je om te gaan met VBA voor Excel.
Bekijk hier de cursus Programmeren in Excel met VBA basis.
Ben je al een stap verder, volg dan deze cursus: Programmeren in Excel VBA-vervolg.

Power BI
Ben je in jouw werk veel bezig met het analyseren en visualiseren van gegevens? Microsoft Excel bevat diverse Business Intelligence (BI) mogelijkheden, waarmee je eenvoudig gegevens van verschillende databronnen kunt koppelen en visualiseren. Met onze Power BI-cursussen leer je hoe je optimaal resultaat haalt uit Power BI. Bekijk hier de Power BI-cursussen.

Deze cursisten gingen jou voor:

Microsoft Excel basis
“Duidelijke uitleg, snel erdoorheen, voldoende ruimte voor vragen, actieve opdrachten en oplossingen waren goed te volgen.”  – Airish (telecommunicatie)
‘Ik heb de cursus online gevolgd, dat ging heel goed. De docent van Vijfhart had veel kennis en legde alles heel duidelijk uit.”  – Judith (financiële dienstverlening)

Microsoft Excel gevorderd
“Heel fijn dat er een logische opbouw was en dat er voldoende ruimte werd gegeven voor vragen van de cursisten.”  – Petra de Vries (veiligheid en defensie)
“Ik heb heel veel kennis opgebouwd, inzichten gekregen en nieuwe functies geleerd waar ik in mijn werk direct profijt van zal hebben. Fijne manier van lesgeven en prettig dat je veel opdrachten krijgt, zo leer je beter.” – Nanja Pel (toerisme)

Vijfhart, dat klopt voor jou!

Excel cursussen (24)

Microsoft Excel Instap

Met deze eendaagse cursus Microsoft Excel Instap leer je de basisbeginselen van dit populaire Microsoft 365 rekenprogramma. We laten je zien wat je met Excel kunt doen en hoe je eenvoudige berekeninge...meer

  • 1 dag
  • 515,-
  • klassikaal
Meer info

Microsoft Excel Instap

Met deze eendaagse cursus Microsoft Excel Instap leer je de basisbeginselen van dit populaire Microsoft 365 rekenprogramma. We laten je zien wat je met Excel kunt doen en hoe je eenvoudige berekeninge...meer

  • 1 dag
  • 515,-
  • klassikaal
Meer info
Alle Excel cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid