Revolutie met Microsoft Copilot Pro

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is niet alleen negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional. Dit keer vertelt hoe Microsoft Copilot Pro voor een revolutie zorgt in ons werk.

Klopt! Microsoft zet de volgende stap in de evolutie van kantoorsoftware met de introductie van Copilot Pro, exclusief beschikbaar in de Verenigde Staten voor slechts $20 per maand. Dit abonnement, speciaal ontworpen voor Microsoft 365 Personal- en Family-gebruikers, ontsluit de deur naar een nieuw tijdperk van productiviteit door geavanceerde AI-mogelijkheden naadloos te integreren met jouw favoriete Microsoft Office-applicaties.

Met Copilot Pro krijg je toegang tot krachtige AI-functies, waaronder GPT-4 Turbo en DALL-E 3, waarmee het schrijven van teksten, beheren van data en genereren van afbeeldingen binnen programma’s zoals Word en Excel niet alleen eenvoudiger, maar ook intuïtiever en sneller wordt. Stel je voor dat je binnen enkele seconden professionele teksten genereert of complexe data-analyses uitvoert met minimale inspanning.

Een bijzonder kenmerk van dit abonnement is de mogelijkheid om dagelijks 100 boosts te gebruiken voor snellere beeldgeneratie met DALL-E 3, waardoor de creativiteit binnen handbereik komt zoals nooit tevoren. Daarnaast ontwikkelt Microsoft Copilot GPT Builder, een revolutionaire tool waarmee gebruikers hun eigen aangepaste GPT-modellen kunnen bouwen, perfect afgestemd op hun unieke behoeften.

Hoewel de beschikbaarheid van Copilot Pro buiten de Verenigde Staten nog onzeker is vanwege regelgevingskwesties, werkt Microsoft aan het naleven van de Europese Digital Markets Act om deze innovatieve dienst ook in Europa aan te kunnen bieden.

Copilot Pro is meer dan een abonnement; het is jouw toegangsticket tot de toekomst van werk. Het transformeert de manier waarop we interageren met software, maakt complexe taken toegankelijk en opent een wereld van creatieve mogelijkheden. Stay tuned voor updates over de beschikbaarheid van Copilot Pro in Europa en bereid je voor op een werkrevolutie.

Wil je meer weten over Microsoft 365 Copilot en hoe je het slim kunt toepassen? Bekijk dan onze cursus werken met Microsoft 365 Copilot.
Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid