Maatwerk oplossingen

Voor de invulling van een specifieke opleidingsvraag denken we graag met je mee. Met de flexibele invulling van de lesvorm, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens voldoen. Je hebt de keuze uit maatwerk of incompany.

Maatwerk
Bij maatwerk is een bestaande cursus meestal het uitgangspunt. Deze cursus wordt in overleg aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Maatwerkcursussen kunnen bij jou op locatie plaatsvinden maar je kunt ook voor onze opleidingslocaties kiezen.

Incompany
Meerdere medewerkers tegelijk opleiden binnen jouw organisatie? Dat kan ook bij Vijfhart IT-Opleidingen. Wij verzorgenook incompany, dat wil zeggen op iedere gewenste locatie.

Cedeo-erkenning voor maatwerk
Wat onze klanten van onze IT-cursussen vinden, zegt veel over de kwaliteit. Om onze kwaliteit goed te monitoren, voeren we jaarlijks meerdere klanttevredenheidsonderzoeken uit. Ook vindt er tweejaarlijks via Cedeo een onafhankelijke audit plaats: 80% van onze cursisten dient tevreden of zeer tevreden te zijn om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen. Dit is ons voor de negende keer op rij gelukt. Daar zijn we best trots op!

Meer weten over maatwerk? We horen graag van je.

  Pageloader
  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid