Webinar: Microsoft security, compliance and identity fundamentals (SC-900)

INHOUD

Door het volgen van deze webinar krijg je een inkijk in wat de gehele cursus allemaal te bieden heeft. Je gaat in deze cursus aan de slag met cloudgebaseerde Microsoft-oplossingen, met uitgelichte onderwerpen: beveiliging, compliance- en identiteitsconcepten. Je leert over de mogelijkheden voor identiteits- en toegangsbeheer, je kunt de mogelijkheden van beveiligingsoplossingen beschrijven en leert hoe je het naleven van de concepten kunt stimuleren en handhaven.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Voor de webinar is geen voorkennis nodig. Voor de cursus wordt geadviseerd om te beschikken over algemene kennis over IT aangevuld met algemene kennis over netwerken, Azure en Microsoft 365. De cursus is interessant voor iedereen die vertrouwd wil raken met de basis van beveiliging en compliance en identiteit (SCI) van cloudgebaseerde en gerelateerde Microsoft-services.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op maandag 29 november 2021 van 10.00 tot 11.00 uur.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid