Webinar: Microsoft Power Platform App Maker (PL-100)

INHOUD

Met deze webinar geven we je een inkijk in wat de cursus allemaal te bieden. Je leert in deze cursus onder andere hoe je apps bouwt met low-code technieken, om hiermee zakelijke taken en processen te vereenvoudigen, te automatiseren en te transformeren met behulp van Microsoft Power Platform. De cursus bestaat uit zes modules, waarin je o.a. leert hoe je een modelgestuurde toepassing maakt in Power Apps, een app maakt, je een goede User Interface (UI) maakt, hoe je Power Automate gebruikt, je leert wat PowerBI is en hoe je aan de slag gaat met een Artificial Intelligence (AI) model.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Voor de webinar is geen voorkennis nodig. Voor de cursus wordt geadviseerd te beschikken over algemene kennis over IT, de cloud en bedrijfsprocessen. Je hebt een goede basis voor deze cursus als je beschikt over kennis van basisgegevensmodellering, het ontwerpen van gebruikservaringen en analyses kunt maken van vereisten en processen.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op donderdag 21 oktober 2021 van 9.30 tot 10.30 uur.


Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid