Vijfhart-fans aan het woord

Vijfhart-fans aan het woord

Klopt! Elke dag zetten wij een stapje extra om ervoor te zorgen dat alles klopt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daar kunnen wij je natuurlijk alles over vertellen, maar liever laten we onze fans aan het woord.

ChatGPT en Generative AI
“De cursus voldeed volledig aan de verwachtingen. Vooraf goede instructies om meteen goed te kunnen beginnen op de dag zelf. Een prettige manier van lesgeven waarbij online en fysiek goed samen kwam.”  – Robin van der Weg (Rabobank)

“Het cursusmateriaal is up-to-date, duidelijk en omvat belangrijke onderwerpen. De faciliteiten zijn top in orde,  en pauzes en lunch waren top geregeld.”
Fabienne Mouris (D-Data.nl)

“Inspirerende kennissessie door Vijfhart IT-Opleidingen, waarin we deelgenoot zijn gemaakt van de mogelijkheden en slimme toepassingen van ChatGPT in onze dagelijkse werkzaamheden. Zeer de moeite waard!”  – Gerhald Schutte (gemeente Kampen)

Microsoft Excel basis
“Duidelijke uitleg, snel erdoorheen, voldoende ruimte voor vragen, actieve opdrachten en oplossingen waren goed te volgen.”  – Airish Mangal (KPN)

‘Ik heb de cursus online gevolgd, dat ging heel goed. De docent van Vijfhart had veel kennis en legde alles heel duidelijk uit.”  – Judith van der Dussen – de Reus (Meijburg &Co)

Microsoft Excel gevorderd
“Heel fijn dat er een logische opbouw was en dat er voldoende ruimte werd gegeven voor vragen van de cursisten.”  – Petra de Vries (Thales Nederland)

“Ik heb heel veel kennis opgebouwd, inzichten gekregen en nieuwe functies geleerd waar ik in mijn werk direct profijt van zal hebben. Fijne manier van lesgeven en prettig dat je veel opdrachten krijgt, zo leer je beter.” – Nanja Pel (Corendon internationaL Travel)

Secure Coding Principles – OWASP Top 10
“Deze cursus van Vijfhart geeft een goede awareness wat OWASP is en nog belangrijker wat er nog meer is dan OWASP. De dialogen over security waren erg waardevol. Het geeft ons een goed perspectief voor de volgende stappen.”  – Kurt Cordesius (SVB Leerplein)

Kubernetes Fundamentals
“De cursus was uitstekend. We begonnen met een eenvoudige inleiding, vervolgens werd de aangeboden stof  steeds uitgebreid gebaseerd op reeds opgedane kennis.”
Ruud Overman (DICTU)

De programmeertaal C
“The scope of the course was perfect. I feel well equipped after it. The teacher added a ton to the course with his extensive knowledge and insightful anecdotes.”
Marianne Kobierski (ABB E-mobility)

Oh ja, we deden mee aan een kwaliteitsonderzoek…
We hebben meegedaan aan een onafhankelijk kwaliteitsonderzoek waar cursisten ons ’s even flink de waarheid hebben verteld. Het resultaat? De allerhoogste score ooit voor een IT-opleider in Nederland! Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Hier lees je meer over het onderzoek van Cedeo.

En er zijn nóg meer Vijfhart-fans, check hier ons Youtube-kanaal.
We zijn razend benieuwd naar jouw ervaring! Deel die met ons: klopt@vijfhart.nl

Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid