Cedeo: Vijfhart hoogste score IT-opleider in Nederland

Klopt! Vijfhart ontving onlangs de Cedeo-erkenning en is daarmee voor het derde jaar op rij de best gewaardeerde IT-opleider van Nederland. Patrick van der Geest (productmanager bij Vijfhart) is verantwoordelijk voor het assortiment en de docenten. Hij vertelt waarom dit onderzoek zo belangrijk is. 

Er zijn in Nederland meer dan 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan cursussen aanbieden. Voor veel HR-professionals en opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarom verzorgt de Stichting Cedeo tweejaarlijks een onderzoek, waarbij de klanttevredenheid centraal staat en door cursisten en opdrachtgevers beoordeeld wordt. Daar doen wij iedere twee jaar graag aan mee.

Uit onderzoek van Stichting Cedeo blijkt dat Vijfhart (voor het derde jaar op rij!) de allerhoogste score heeft ontvangen voor een IT-opleider in Nederland. In de categorie maatwerk ontvingen we een 9.5 en ons open rooster werd gewaardeerd met een 9.8. Daar ben ik als productmanager bij Vijfhart natuurlijk heel erg trots op. Jaarlijks verwelkomen we tienduizenden cursisten en we helpen ze iedere dag om nog slimmer te worden in hun vakgebied. We doen dat altijd op een persoonlijke manier. Wat dat inhoud? Iedere cursist is voor ons heel belangrijk; daarom doen we er alles aan om onze cursist te voorzien van de best mogelijke leerervaring, zodat de opgedane kennis direct ingezet kan worden in zijn of haar organisatie.

Onze klassikale cursussen verzorgen we vanaf onze landelijk centraal gelegen opleidingslocatie in Nieuwegein en natuurlijk ook online. Voor wie wil mixen tussen fysiek en online is er hybride en we geven uiteraard ook les op overige locaties bijvoorbeeld bij onze klanten. Maar waar je ook bent, onze kwaliteit is altijd hetzelfde. Dat vinden we belangrijk, we zorgen dat alles klopt. Met dit onderzoek wordt onderstreept dat we daar goed in slagen. Deze Cedeo-erkenning is natuurlijk het resultaat van teamwork, samen met onze docenten en iedereen binnen de Vijfhart-familie. En waar zouden we zijn zonder onze klanten? Prachtige bedrijven en organisaties én hun medewerkers die zich iedere dag weer verder willen ontwikkelen! Dat we daar een rol in mogen spelen maakt ons werk enorm waardevol.

Quotes uit het Cedeo-rapport: 
De kwaliteit van de Vijfhart-cursussen en hun docenten is top.
Ze munten uit in het persoonlijke contact, ze denken altijd mee.
Flexibiliteit en de prijs waren doorslaggevend voor onze keuze voor Vijfhart.

Een prettige mix van theorie en veel oefenen in de praktijk.
Heel fijn hoe Vijfhart altijd evalueert na de cursus. 

Lees hier het Cedeo-rapport.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid