Microsoft SA Training Vouchers (SATV)

Microsoft SA Training Vouchers (SATV)

GRATIS TRAINEN MET MICROSOFT SOFTWARE ASSURANCE TRAINING VOUCHERS (SATV)

Na aanschaf van bijvoorbeeld een Enterprise Agreement of een Open Value Agreement biedt Microsoft de mogelijkheid trainingen te volgen met SA Training Vouchers, ook wel SATV genoemd. Een SATV geeft recht op één gratis trainingsdag voor één persoon. Deze kan je uiteraard inwisselen bij Vijfhart, dé Microsoft Learning Partner.

LET OP:

 • SATV wordt door Microsoft uitgefaseerd waardoor SATV nog maar beperkt inzetbaar is;
 • SATV kan niet meer ingezet worden voor Azure trainingen;
 • SATV kan wel ingezet worden voor de meeste andere Microsoft (365) trainingen;
 • neem contact met ons op en wij controleren voor jou of een bepaalde Microsoft (365) training voor SATV in aanmerking komt.

Belangrijke data met betrekking tot SATV:

 • Voor 1 juli kan er nog met SATV voor een training betaald worden;
 • Vanaf 1 juli t/m 31 december 2021 kunnen reeds geactiveerde SATV nog gebruikt worden;
 • Per 1 januari 2022 gaat SATV definitief met pensioen.

VERZILVEREN SA TRAINING VOUCHERS

Het verzilveren van de Software Assurance Training Vouchers gebeurt in drie stappen:

 • Activeren
  De Software Assurance benefit manager activeert de SA vouchers via de (“VLSC”) website van Microsoft. Dit gebeurt eenmalig om alle vouchers te activeren.
 • Genereren en toewijzen
  Na activatie kan de benefit manager de voucher genereren en toewijzen aan medewerkers. Dit kan door de naam en mailadres van de medewerker en het aantal trainingsdagen op te geven. Na het toewijzen is de voucher 180 dagen geldig mits de licentie overeenkomst nog minimaal 180 dagen doorloopt.
 • Reserveren
  Een medewerker kiest een training die hij of zij wilt volgen. Na keuze moet hij/zij de Learning Partner de details van de SA training voucher doorgeven, deze gegevens staan in de voucher bevestigingsmail.

Wil je weten over hoeveel SA Training Vouchers jouw organisatie beschikt? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

HOUDBAARHEID SA VOUCHER

De mogelijkheid om vouchers toe te wijzen (stap 2), verloopt op de einddatum van de licentieovereenkomst. Alle niet toegewezen trainingsvouchers vervallen op dat moment. Toegewezen SA training vouchers zijn 180 dagen geldig na toewijzing. Binnen deze tijd moet de training zijn gevolgd. Wij van Vijfhart kunnen – met jouw goedkeuring – controleren of jouw SA vouchers nog geldig zijn, en zo ja, tot wanneer en de totale hoeveelheid ervan bepalen.

VOUCHER DAGEN & TRAININGSDAGEN

Wanneer de benefit manager SA training vouchers creëert en het blijkt dat de training korter is dan de toegewezen dagen, dan worden de extra dagen automatisch teruggegeven. De benefit manager kan de voucher ook terugnemen en een nieuwe creëren met het juiste aantal dagen (als deze nog niet is gereserveerd door de Learning Partner). Als het aantal dagen van de training groter is dan het aantal beschikbare voucher dagen, kan er worden bijbetaald aan de Learning Partner om de volledige training te kunnen volgen.

Kunnen wij helpen?

Heb je nog vragen of wil je jouw SA vouchers verzilveren? Vanuit Vijfhart kunnen wij met jouw toestemming controleren of jouw SA vouchers nog geldig zijn, en zo ja, tot wanneer en de totale hoeveelheid ervan bepalen. Neem contact op via het contactformulier.


  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid