Vrouwelijk Leiderschap(Partnercursus)

Algemeen

Verbind je met je vrouwelijke energie en benut je innerlijke kracht

Over de training
Wij hebben allemaal onze eigen waarde, talenten en ervaringen die ons uniek en authentiek maken. En we hebben ook allemaal een dosis mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Waar het bij mannelijke energie meer gaat om onszelf te manifesteren in de wereld, om daadkrachtig te zijn en om lef te hebben, is vrouwelijke energie een zachte en ontvankelijke energie, die meer naar binnen is gericht. Een goede balans tussen beide energieën leidt tot meer en betere afstemming op onze omgeving en tot effectiever gedrag.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die in de professionele werkomgeving hun eigenheid niet willen verliezen maar juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen tot bijzondere resultaten willen komen. We gaan op zoek naar de vrouwelijke kracht en eigen potentie met de bedoeling dat vrouwen deze kunnen inbrengen in hun werk- en privéleven. Wanneer je je verbindt met je omgeving vanuit je innerlijke kracht kan je deze omgeving verrijken met jouw unieke visie. Jouw leiderschap toont zich als je weet hoe je je met jouw eigenheid kan verbinden. Zo verrijk je de resultaten van het geheel. Deze workshop is een introductie waarin je leert wat vrouwelijk kracht kan zijn en hoe het zich manifesteert in jou.

Essentiële kwaliteiten zichtbaar laten worden
De training Vrouwelijk Leiderschap brengt je in contact met jouw natuurlijke kracht, waarbij je jouw eigenheid en eigen kwaliteit in beeld krijgt.

We gaan samen op zoek naar jouw antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe neem jij daadwerkelijk je plek in als vrouw?
 • Welke rollen heb je aangenomen zodat je jezelf staande kunt houden in jouw (werk) omgeving?
 • Hoe kunnen deze rollen voor je werken in plaats van dat je werkt om de rollen te vervullen? Wat zijn de kwaliteiten die je daarin ontwikkeld hebt?
 • Hoe blijf je daadwerkelijk bij jezelf?
 • Hoe kijk je naar je eigen vrouwelijkheid, met hart en compassie of hard met eisen?

In de ontmoeting tussen externe verwachtingen en onze innerlijke binnenwereld komt onze uniciteit naar boven. Hierdoor kunnen onze meest essentiële kwaliteiten zichtbaar worden en krijgen we echt plezier in wat we doen.

Manier van werken
Dit is een praktische training waarin we veel gaan oefenen en ervaren. We leren van en met elkaar door te delen en samen te experimenteren. We werken met methodieken als Dialoog, Communicatietechnieken (o.a. uit de NLP), Systemisch Werken, Meditatie, Enquiries, Intervisie, Zelfreflectie, Expressie. Je wordt in jouw zoektocht begeleid door Louise en Annelous. Louise Busker heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwengroepen. Annelous is al meer dan een decennium een leerling van His Holiness Sri Sri 1008 Sjoham Babaji, tantrisch meester en mysticus.

Wat levert het op?
Na het afronden van deze training

 • heb je inzicht in jouw unieke vrouwelijke kracht en talent;
 • weet je hoe je in contact met je eigenheid kan komen, waardoor je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen kan groeien;
 • geef je mannelijke collega’s de ruimte om in hun eigen mannelijke kracht te blijven, zodat uiteindelijk het beste in eenieder naar boven kan komen;
 • heb je een grotere organisatie sensitiviteit.

Doelgroep

De training is alleen toegankelijk voor vrouwen die in een professionele omgeving werken. Elke vrouw die recht wil doen aan haar eigen unieke kracht en vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap haar werk wil doen is van harte welkom! We vragen een open houding en een bereidheid in gezamenlijkheid te leren.

Bijzonderheden

Let op: afwijkende cursustijden van 09.30 tot 17:30 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Levenskracht
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Zelfvertrouwen
 • Eigenheid
 • Zelfreflectie

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Vrouwelijk Leiderschap


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Vrouwelijk Leiderschap

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vrouwelijk LeiderschapOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid