Programming with Python for Data Science

Programming with Python for Data Sciencespecial

Algemeen

Deze praktische training, ontwikkelt door Microsoft samen met Coding Dojo leren we je naar data kijken door de bril van een data scientist. Je gaat in Python met de data aan de slag door het toepassen van efficiente en bekende mining modellen om bruibare informatie boven water te krijgen. Aan bod komen visualisatie, feature importance en selectie, dimensie reductie, clusteren, classificeren en meer! Alle data sets waar je in deze training mee werkt zijn verzamelde “live data” of data geinspireerd op “real-world domains” die baat hebben bij Machine Learning.

Je gaat in deze training zelfstandig vooral hands-on aan de slag en leert in je eigen tempo. De docent is aanwezig om vragen te beantwoorden over de theorie en de oefeningen. De theorie is in de vorm van korte video’s. Na de theorie ga je aan de slag met de oefeningen, tussen de theorie en oefeningen doe je kennis-checks. Je sluit de training af met een examen.

Scoor je op alle onderdelen meer dan 70% goed ontvang je een certificaat van Microsoft. Deze cursus is een onderdeel van het Microsoft Professional Program for Data Science traject.

Doelgroep

Iedereen die data wil manipuleren en modelleren met behulp van Python en het prettig vindt om in eigen tempo door de stof heen te gaan.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Introduction to Python for Data Science of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

Belangrijk : voor het bemachtingen van het certificaat en voor toegang tot de leeromgeving heb je een Live ID van Microsoft nodig. Heb je nog geen Live ID ga naar https://signup.live.com/ om een nieuw ID te maken of om een ID aan een bestaand mailadres te koppelen.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • The Big Picture
  • Data And Features
  • Exploring Data
  • Transforming Data
  • Data Modeling
  • Data Modeling II
  • Evaluating Data
  • Final exam
  • Final project

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Programming with Python for Data Science


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Programming with Python for Data Science

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Programming with Python for Data ScienceOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid