Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examen

Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examen

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. In een rap tempo digitaliseert de economie met als gevolg een toenemende uitwisseling van informatie tussen organisaties (medewerkers, klanten en leveranciers), een toenemend gebruik van netwerken, zoals het interne bedrijfsnetwerk, de koppeling met netwerken van andere bedrijven en Internet. Bovendien zijn de activiteiten van veel bedrijven nu afhankelijk van ICT, waarbij informatie een kostbaar bedrijfsmiddel is geworden. Informatiebeveiliging is essentieel om de goede werking en de continuïteit van de organisatie te waarborgen: informatie moet betrouwbaar zijn.

Doel

  • Na het volgend van deze training kun je: Informatiedragers beschrijven die onderdeel uitmaken van de basisinfrastructuur. De betrouwbaarheidsaspecten van informatie noemen en beschrijven. Effecten beschrijven van de verschillende soorten dreigingen op informatie en informatieverwerking. Samenvatten hoe beveiligingsincidenten worden gemeld en welke informatie daarbij nodig is. De risico`s verbonden aan het ontbreken van fysieke en technische beveiligingsmaatregelen beschrijven. De maatregelen beschrijven die tegen kwaadaardige software kunnen worden ingezet. Uitleggen wat het belang is van goed ingerichte Business Continuity Management voor een organisatie. Uitleggen waarom wet- en regelgeving van belang is voor de betrouwbaarheid van informatie. Voorbeelden geven van wet- en regelgeving gerelateerd aan informatiebeveiliging.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle professionals die met informatie, en met name vertrouwelijke informatie, te maken hebben. Ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven die behoefte hebben aan elementaire kennis van het onderwerp kunnen ook profiteren van Information Security Foundation. De training creëert een solide basis voor de EXIN Information Security Foundation certificering.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Bijzonderheden

  • Het examen zelf is echter geen onderdeel van de training. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 6 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie - thuis of op je werk - online examen kan doen.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examen

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examen


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examen

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Information Security Foundation based on IEC/ISO 27001 + examenOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid