Vijfhart organiseert gratis webinars

Onze missie is om jou als IT-professional en/of IT-eindgebruiker te laten groeien met de best passende leerervaring. Door deze groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Dit doen wij onder andere in de vorm van onze klassikale, virtuele opleidingen en gratis webinars.

Extra gratis webinars

De aankomende periode plannen wij extra gratis webinars in. De klassikale sessies worden (afhankelijk van de datum), gezien de corona maatregelen, omgezet naar webinars. De onderwerpen van deze webinars variëren van Microsoft applicaties tot programmeertalen tot IT trends zoals Blockchain.

Een overzicht van alle webinars vind je hier.

Het onderscheid tussen een klassikale sessie en webinar lees je in de titel en in de beschrijving van het event. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl.

Wat kan ik verwachten in een webinar?

In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Afhankelijk van het onderwerp, duurt een webinar tussen de 1 en 4 uur.

Wat heb ik nodig om een webinar te volgen?

Als je bent ingeschreven voor de webinar ontvang je van ons een link om je te registreren. Na registratie ontvang je een mail met de link naar de webinar. Wij geven onze webinars via GoToWebinar. Klik op deze link bij aanvang van de webinar en je bent klaar om kennis op te doen!

Welke webinar ga jij volgen? Bekijk alle webinars en schrijf je in!

 


 

Wil je nog meer te weten komen over virtueel trainen?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads passend bij het onderwerp virtuele trainingen & thuiswerken.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid