Vijfhart benoemd tot Mile2 Authorized Training Partner

Vanaf 1 juli 2020 is Vijfhart IT-Opleidingen benoemd tot Mile2 Authorized Training Partner. Vanaf deze datum biedt Vijfhart het totale assortiment Security trainingen en certificeringen van Mile2 aan. “Vrijwel dagelijks bewijzen incidenten dat cybersecurity van groot belang is. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze cursisten role-based security trainingen aanbieden die opleiden tot internationaal erkende certificeringen.” aldus Rokus Janssen, Accountmanager bij Vijfhart IT-Opleidingen.

Over Mile2

Mile2 is al vele jaren wereldwijd bekend als leverancier van cybersecurity trainingen en certificeringen. Voor iedere Mile2 training is een Mile2 examen beschikbaar terwijl vele trainingen tevens (vendor neutraal) voorbereiden op veelgevraagde certificeringen zoals CISSP, CCSP en ethical hacker.

Met de Mile2 trainingen voor cyberveiligheid leer je de fundamentele en geavanceerde principes van cybersecurity. Alle trainingen zijn onderdeel van een role-based certificeringstraject dat leidt tot geavanceerde hands-on vaardigheidstraining voor penetratietesten, probleemoplossing, incidentafhandeling en netwerk forensisch onderzoek. Ook biedt Mile2 Information Assurance-trainingcertificering die voldoet aan de specificaties van het leger, de overheid, de particuliere sector en instellingen.

Cyber security trainingen Mile2 bij Vijfhart

Download hier de Mile2 certification roadmap

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen biedt de IT-professional en de IT-eindgebruiker al ruim 35 jaar de best passende leerervaring. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen wij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Doordat één afzonderlijke cursus vaak niet in zijn totaliteit bijdraagt aan het doel dat de organisatie voor ogen heeft, helpen wij graag meedenken in dat proces.


Wil je nog meer te weten komen over security?

Bekijk onze speciale Security themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Binnenkort volgt meer informatie over de Mile2 trainingen die je bij Vijfhart kan volgen.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid