PE-punten bij Vijfhart

NIRPA PE
Klopt! Vijfhart is officiële opleidingspartner van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Onze productmanager Sterre legt uit waarom deze samenwerking goed nieuws is voor iedereen die PE-punten moet verzamelen.

We slaan de handen ineen met NIRPA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. NIRPA is verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging voor salarisprofessionals en maakt gebruik van Permanente Educatie (PE), een systeem ontworpen om professionals in specifieke vakgebieden up-to-date te houden met hun kennis en vaardigheden.

Met het volgen van een geaccrediteerde cursus bij Vijfhart kun je als professional jouw registratie bij NIRPA behouden en je professionaliteit aantonen. Binnen het ruime cursusaanbod van Vijfhart zijn er diverse cursussen waarmee je jouw PE-punten kunt verdienen.

Of je nu je Excel-skills wilt aanscherpen of jezelf wilt verdiepen in andere gebieden, zoals Power BI of ChatGPT, wij zorgen ervoor dat je niet alleen leert, maar ook je PE-punten verzamelt.
Onze geaccrediteerde cursussen vind je op onze PE-punten pagina en in de PE-kalender van NIRPA. De link naar de kalender vind je hier: PE-online agenda.

Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid