Vijfhart IT-Opleidingen preferred supplier van Maandag® Academy

Op de foto van links naar rechts: Bastiaan Janssen (CEO van Vijfhart) en Tobias van Oorsouw (Manager Learning & Development bij Maandag®)

Met ingang van 24 juli 2019 heeft Maandag® Academy het vertrouwen in Vijfhart IT-Opleidingen uitgesproken door het tekenen van een raamovereenkomst. Vijfhart is hierdoor verantwoordelijk voor het ontzorgen van Maandag® Academy betreffende opleidingen, certificeringen, invulling van young professional trajecten/traineeships en de exclusieve uitvoering daarvan. Tevens is Vijfhart het eerste aanspreekpunt voor opleidingen en trainingen buiten het assortiment van de Vijfhart groep (Vijfhart, AT Computing, Goodsense/GoodsenseBP).

Over Maandag

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Er werken 900 vaste medewerkers bij Maandag, verdeelt over 25 vestigingen in Nederland, en 2500 gedetacheerden.

Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Guus Linneman, accountmanager bij Vijfhart.
T: 088 – 542 78 43
E: g.linneman@5hart.nl

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid