Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar

Trots en dankbaar! Met dat gevoel starten wij vandaag. Gisterenavond was het ontzettend spannend tijdens de uitreiking van de Computable Awards. Gaan wij de titel van ‘opleider van het jaar’ winnen? Om heel eerlijk te zijn hadden wij niet verwacht dat we zouden winnen. De combinatie van de score vanuit de vakjury en de enorme hoeveelheid stemmen vanuit het publiek hebben de doorslag gegeven.

Begin juni ontvingen wij de nominatie op onze Certified Ethical Hacker training die we in samenwerking met EC-Council en Secured by Design aanbieden. Naast deze mooie samenwerking is deze training ook nog eens te volgen in onze nieuwe ‘blended learning’ vorm FusionTeach. Het is natuurlijk super gaaf dat je genomineerd bent, gezien het betekent dat de veranderingen die wij intern doormaken ook extern zichtbaar wordt. Net als zoveel andere bedrijven maken wij gezamenlijk een digitale transformatie door. Het tijdperk van ‘cursussen naar de markt brengen’ zoals mijn collega Lucas dat altijd zo mooi zegt, is voorbij. Onze klanten worden partners en ook daarin moeten keuzes worden gemaakt. Welke partners geloven net als wij in het principes van #samengroeien? Enfin, een jaar van keuzes maken en het verder uitzetten van de koers die ingezet is. Hierin hadden wij geen rekening gehouden met deze nominatie én het winnen ervan. Dat dit dan toch gebeurd is zien wij als een geweldig compliment vanuit de markt.

“Eerst begrijpen, dan begrepen worden.”

Graag zou ik een tipje van de sluier geven, al zal het je vast niet verbazen dat wij naast ons ruime opleidingsaanbod ook werken aan onze strategische consultancytak. Dit omdat de digitale transformatie die wij nu doormaken voor zoveel andere (IT)-bedrijven heel herkenbaar is. Op basis van de 7 stappen van Covey, zegt stap 5: “Eerst begrijpen, dan begrepen worden.” Met dat begrijpen zit het bij ons wel goed. Dat wij als bedrijf volgend jaar 35 jaar bestaan helpt uiteraard in het herkennen van en ondersteuning kunnen bieden bij de uitdagingen waarmee wij allemaal te maken hebben. Met een aantal van onze partners is het digitale transitie traject nu gestart, waaruit veel positieve terugkoppeling komt en de eerste mooie resultaten zichtbaar zijn. Wordt vervolgd!

Wat de toekomst gaat brengen is iedere dag weer een verrassing. Zoals Nederlands ’s bekendste bergbeklimmer, Wilco van Rooijen het zo mooi tijdens een lezing onlangs bij onze kwartaalmeeting omschreef; “alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder.” Daar wil ik het voor nu bij laten. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in Vijfhart IT-Opleidingen! #samengroeien.


Bastiaan Janssen, CEO Vijfhart Groep.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid