Persoonlijk begeleid: een uitkomst

Leren bij Vijfhart

Bij Vijfhart kan je cursussen in verschillende leervormen volgen. Klassikaal is een klassieke lesmethode waarbij iedereen op hetzelfde tempo werkt. Dit kan ook op dezelfde manier maar dan virtueel (klik hier voor het aanbod van virtuele trainingen). Ook biedt Vijfhart Persoonlijk Begeleid aan; alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Lees meer over de lesvorm Persoonlijk Begeleid >

Persoonlijk Begeleid: Een uitkomst

Op 14 april volgde Remko Bakker, werkzaam bij Alliander als specialist overheidsregelingen, de training Excel gevorderd. Hij volgde deze cursus in de leervorm Persoonlijk Begeleid. Dit heeft hij vanuit onze cursuslocatie in Nieuwegein gedaan. Hier krijg je een-op-een les van een docent die 5 dagen per week voor jou klaar staat.

Alles in je eigen tempo

Voor Remko was dit de eerste keer dat hij een cursus volgde in de leervorm Persoonlijk Begeleid: “Ik wist vooraf niet goed wat ik moest verwachten. Ik dacht dat ik alleen in een ruimte zou moeten gaan zitten en dat de docent af en toe langs liep. Dit was totaal niet zo. Je zit met meerdere cursisten die verschillende cursussen volgen in een ruimte. Toch krijg je alle aandacht en uitleg die je nodig hebt. De vrijheid die je krijgt om alles in je eigen tempo te doen is voor mij echt een uitkomst.”

Flexibiliteit

De flexibiliteit vind ik erg fijn, als je toch last minute niet naar de locatie in Nieuwegein kan komen, kan je de cursus altijd nog thuis volgen. Dat is een geruststellend gevoel.’’ De persoonlijk Begeleide cursussen kunnen zowel klassikaal als online/virtueel plaatsvinden. Remko heeft dit klassikaal in Nieuwegein gedaan: “Het is erg prettig dat je even weg bent van huis en om in een andere omgeving te zijn. De locatie van Vijfhart in Nieuwegein heeft een hele prettige leersfeer.”

De leervorm Persoonlijk Begeleid heeft als grote voordeel dat je alles in je eigen tempo kan doen. Ook kan je onderdelen overslaan of juist langer over een onderdeel doen: “Je hebt lang de tijd om de cursus af te ronden, dit is erg flexibel, ook met andere werkzaamheden tussendoor. Je hoeft de cursus niet direct af te ronden, dit vind ik erg prettig. Je hebt wel een stok achter de deur dat je de cursus binnen 6 maanden moet afronden. Dit is fijn, dan kan je het niet teveel uitstellen.”

Zelf Persoonlijk Begeleid proberen?

Wil jij ook een Persoonlijk Begeleide cursus volgen? Bekijk het aanbod van virtueel persoonlijk begeleide trainingen >

Of bekijk de video waarin Stijn Janssen, trainer bij Vijfhart, meer vertelt over virtueel persoonlijk begeleid:

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid