Microsoft 365 E-learning

De meest gebruikte applicaties voor dagelijkse werkzaamheden zijn de Office applicaties van Microsoft. Of het nu een document opstellen is met Word, berekeningen maken in Excel of een bericht versturen met Outlook. Deze applicaties helpen jou om efficiënt te werken. Maar, een groot deel van de functionaliteiten van de Microsoft 365 applicaties worden onvoldoende of zelfs niet gebruikt..

Werk efficiënter, volg een e-learning

Naast een volledig aanbod van virtuele en klassikale Microsoft 365 trainingen hebben wij voor de meest gangbare applicaties Nederlandstalige e-learning beschikbaar. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Je krijgt 365 dagen toegang om de e-learning te voltooien. De e-learning bieden wij in samenwerking met onze partner Mediaplus aan.

Van Basis tot Expert

De Microsoft 365 E-learning modules zijn interactief ingericht en bestaan uit drie niveau’s per applicatie:

  • Niveau 1: Basis
  • Niveau 2: Gevorderd
  • Niveau 3: Expert

Je doorloopt met een e-learning dus alle niveau’s. Zo word jij dé expert van bijvoorbeeld Excel of Word.

De opbouw

Ieder niveau bestaat uit meerdere hoofdstukken. Een hoofdstuk bestaat uit een vaste opbouw:

  1. Les bekijken: je start een les over een bepaald thema. Alle lessen zijn ondertiteld en van geluid voorzien.
  2. Oefening uitvoeren: vervolgens maak je de oefening rechtstreeks in de applicatie.  Er zijn diverse antwoordmogelijkheden beschikbaar: scrollmenu’s, rechtermuisklik, snelkoppeling enzovoort.
  3. Antwoord valideren: je oefening wordt nagekeken. De e-learning analyseert de uitgevoerde handelingen in real time en geeft aan of het antwoord goed is of wat je eventueel fout hebt gedaan.
  4. Oplossing bekijken: bij een fout antwoord kun je er voor kiezen om de oefening opnieuw te maken. Wil je liever de oplossing zien? Dan kan dat ook. De oefening wordt alleen als afgerond beschouwd op het moment dat je zelf de juiste handeling hebt verricht.

Wil je gericht een bepaald onderwerp trainen? Door de opbouw van de e-learning kan dit. Zo leer jij waar jij behoefte aan hebt.

Bekijk de introductievideo voor een impressie van de e-learning:

E-learning modules

Wil jij efficiënter werken? We hebben de volgende Microsoft 365 E-learning modules beschikbaar:


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER Microsoft 365?

Bekijk onze special Microsoft 365 themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid