Gratis Security Awareness E-Learning bij Vijfhart

Wil jij jezelf of jouw collega’s ook bewust maken van de security gevaren die online werken met zich meebrengt? Vraag dan nu GRATIS bij Vijfhart de Certified Security Awareness 1 (CSA1) – E-learning (Engelstalig) aan!*

Waarom aandacht voor security awareness?

De menselijke factor is nog steeds de grootste veroorzaker van cyber security incidenten. Zij hebben dan ook een cruciale rol in informatiebeveiliging. Je verkleint de kans op een security incident door bewustwording te creëren inzake security gevaren.

Blog: Wat is Security Awareness? >

Voor wie is deze E-learning interessant?

De E-Learning CSA1 is interessant voor iedereen die een computer op internet gebruikt. De medewerker is de zwakte schakel als het om security gaat..

Wat leer je in de Certified Security Awareness E-learning?

In deze E-learning maak je kennis met de beveiligingsbedreigingen en de tegenmaatregelen die met deze aanvallen gepaard gaan. Na deze E-learning ben je meer bewust van beveiliging en hoe jij kunt bijdragen aan een sterke veiligheidscultuur binnen jouw organisatie. De studiebelasting is 3 uur.

Opbouw van de E-learning:

  • Chapter 1 – Creating a Cyber Security Culture
  • Chapter 2 – Social Engineering Attacks: Executive Management and Assets
  • Chapter 3 – Incident Preparedness and Management Planning
  • Chapter 4 – Law and Global Compliance Standards

Gratis E-learning CSA1 aanvragen

Aanvragen is niet meer mogelijk.

*De actie geldt tot 1 december 2020 en zolang de voorraad strekt. 


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER SECURITY?

Bekijk onze speciale Security themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid