Design Patterns: beter en sneller programmeren in Java met design patterns

Als een ontwikkelprobleem zich vaker voordoet is de kans groot dat er hiervoor op een eerder moment een oplossing is bedacht en met succes is gebruikt.
Zo’n bewezen oplossing, beschreven als design patterns, kan door ontwikkelaars hergebruikt worden in hun eigen applicatie.

Hoewel oplossingen voor veelvoorkomende ontwerpproblemen bestaan, is het vaak lastig om deze toe te passen in andere situaties vanwege de details in de implementatie.

Design patterns daarentegen zijn generieke beschrijvingen die het voordeel bieden dat het oplossingspatroon herkenbaar is, ongeacht de implementatiedetails.
Het gebruiken van design patterns versnelt zo het maken van o.a. software, omdat beschikbare oplossingen direct kunnen worden hergebruikt.

De toepassing van design patterns verhoogt in potentie de kwaliteit van software omdat ontwerpen worden gemaakt die zich in de praktijk reeds hebben bewezen.

Op Javacamp.org is een leuke selectie van design patterns te vinden.

 

Beter en sneller programmeren in Java met Design Patterns?
Dan is de cursus “Design Patterns in Java” zeker voor u! D.m.v. het gebruik van design patterns wordt uw applicatie code meer flexibel, herbruikbaar, uitbreidbaar en beter leesbaar!
Training: Design Patterns in Java
Datum: 3/5 oktober
Plaats: Nieuwegein
Actieprijs: €1245,=
Contact: Vijfhart team

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid