Cursus uitgelicht: Basiskennis van Microsoft Azure

In de tweedaagse klassikale cursus ‘Microsoft Azure Fundamentals (M10979)’ geven wij je ‘hands-on experience’ met praktische instructies, tips en voorbeelden over hoe je de Microsoft Azure cloud kunt inzetten, toepassen en/of implementeren.

Kom je als IT-Pro net in aanraking met Microsoft Azure en wil je meer weten over de vele mogelijkheden? Of heb je een salesfunctie zoals bijvoorbeeld accountmanager en wil je met jouw klanten op niveau over Microsoft Azure praten? Dan is deze introductiecursus iets voor jou!

Over deze cursus
Maak kennis met de basis van cloud in het algemeen en de Microsoft Azure clouddiensten en -toepassingen in het bijzonder. Zo kom je o.a. veel te weten over de belangrijkste Microsoft Azure cloud concepten. Tevens komen belangrijke onderwerpen, zoals de verschillende abonnementen op Azure, websites, virtuele machines, netwerken, websites, opslag & databases en Microsoft Azure Active Directory aan bod.

Hoewel deze training een technische insteek heeft, geeft deze training je meteen een goede ‘hands-on experience’ mee. Iedereen die deze training volgt, met of zonder technische achtergrond, ervaart hoe de Microsoft Azure cloud werkt. Deze ervaring kan later weer dienen als basis voor vervolgtrainingen. Zowel vanuit techniek als sales- en accountmanagement.

Goed om te weten
Deze cursus heeft nu nog als naam ‘Microsoft Azure Fundamentals’ maar zal naar verwachting halverwege December 2018 ‘Introduction to Microsoft Azure for IT Professionals’ gaan heten. Deze naamswijziging wordt door Microsoft zelf doorgevoerd en moeten wij als Vijfhart zijnde, opvolgen.

Voor wie is deze training?
Deze cursus is geschikt voor IT-professionals die voor het eerst in aanraking komen met Microsoft Azure. Maar ook voor sales- en accountmanagers die bijvoorbeeld Microsoft Azure verkopen en een volwaardige gesprekspartner willen zijn voor hen klanten.

Iets voor jou?
Schrijf je dan nu in voor deze training. De eerstvolgende cursus is op 14 en 15 januari 2019 in Nieuwegein. De cursusnaam gaat vanaf januari veranderen naar ‘Microsoft Azure for IT-professionals’. Maar de inhoud blijft als basis hetzelfde.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid