Cursus communicatievaardigheden voor agile medewerkers

Zit jij met jouw organisatie in een agile transitie? Grote kans dat jij en je collega’s dan een cursus agile methodieken gaan volgen of hebben gevolgd; Scrum, Agile Projectmanagement, et cetera. Wil je dat de agile transitie slaagt? Dan is het van belang dat de soft skills en de mindset van agile medewerkers op orde zijn. Agile betekent meer dan alleen het toepassen van een methode..

Groot beroep op persoonlijke vaardigheden en mindset

Agile doet een groot beroep op zelfstandigheid, volwassenheid en samenwerkingsvaardigheden van iedere medewerker. Vaak erkennen we wel dat dit van doorslaggevend belang is om agile te laten slagen, maar hebben we te weinig bagage om het echt tot een succes te maken. En dat is geen schande. Ga er maar staan: je moet communicatief vaardig zijn, op een goede manier feedback kunnen geven, bereid zijn om te veranderen en flexibel zijn. Ook moet je op een goede manier met elkaar en met je klanten om kunnen gaan en effectief en gefocust kunnen werken.

Wil jij agile echt tot een succes maken?

Dan is de cursus ‘Communicatievaardigheden voor agile medewerkers‘ echt wat voor jou! In deze cursus leer je hoe je de communicatieve uitdagingen in een agile omgeving aangaat.

Bekijk de video waarin Jeroen en Merel praten over deze cursus.


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER SOFT SKILLS?

Bekijk dan onze speciale themapagina. Hier vind je alle cursussen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid