Gratis #samengroeien sessie – Security in DevOps introductie

Altijd al meer willen weten over Security in DevOps? Schrijf je dan nu in voor de #Samengroeien sessie – Security in DevOps introductie.

Security in DevOps

In de huidige wereld waarin DevOps en Pipelines steeds belangrijker zijn, automatisering van processen en snellere deployments naar productie de norm zijn geworden is security een ondergeschoven kindje. DevOps in Security probeert een brug te leggen tussen security teams en DevOps engineers. Naast een stuk theoretische kennis van Information Security en compliance regelingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe dit in de praktijk toe te passen. Ook wordt in labs praktisch bekeken welke tooling beschikbaar is en hoe deze op te zetten en te integreren in een pipeline.

Dus ben DevOps engineer en geïnteresseerd hoe je binnen DevOps om kan gaan met security? Dan is deze kennissessie iets voor jou. De sessie is breed van opzet, zonder diepgaande technische uitleg en geschikt voor  ontwikkelaars (DevOps), DevOps engineers en iedereen die geïnteresseerd is in DevOps security.

Waar en wanneer?
  • De Security in DevOps Introductie vindt plaats op woensdag 24 april in het NBC te Nieuwegein
  • Aanvang 12:30- 16:00 uur (daarna borrel)
Schrijf je nu in voor deze sessie.Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid