Vijfhart voetbalt voor het goede doel

Op zondag 12 mei is de sportieve kern van Vijfhart te vinden op het Framed Festival op Papendal/Arnhem. Hier voetballen wij tussen 13:00 en 17:00 uur om De Stilte Verbroken Cup (DSV Cup). De volledige opbrengst van het toernooi komt ten goede van de stichting De Stilte Verbroken. Kom ook voetballen of kijken en steun de stichting.

Over de Stichting De Stilte Verbroken

Stichting De Stilte Verbroken stelt zichzelf ten doel om primair (seksueel) misbruik binnen de sport, en secundair ook intimidatie en pesten uit te bannen. De Stichting moet gaan gelden als landelijk meldpunt voor de (voetbal)sport, in samenwerking met de KNVB. Daarnaast wil de stichting de rol van de vertrouwenspersoon binnen de sport relevanter en makkelijker maken, wederom met als uiteindelijk doel om de genoemde misstanden bespreekbaar en uiteindelijk onmogelijk te maken.

Het doel: Misbruik, intimidatie en pesten mag nooit meer voorkomen; niet binnen en niet buiten de sport.

Een extraatje

Als je komt kijken of mee gaat doen met de DSV-cup heb je tevens toegang tot het Framed Festival en tot de sta-tribune van de BMX Supercross World Cup!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid