Gratis #samengroeien sessie – Cloud introductie

Altijd al meer willen weten over de Cloud binnen een IT-omgeving? Tijdens de Cloud introductie sessie behandelde Marnix Wolf de mogelijkheden van de Cloud en hoe deze past binnen een bestaand IT-Landschap. Hier kan je de presentatie vinden die Marnix tijdens de sessie hanteerde.

De Cloud

Cloud computing is de volgende stap in de evolutie van de IT. Altijd en overal jouw data en applicaties beschikbaar, schaalbaar met jouw business, een korte time-to-market van uw applicaties, geen infrastructuur die beheerd moet worden en geen up-front investeringen in licenties. Veel softwareleveranciers hebben deze markt betreden, maar wat betekent de cloud voor jouw IT-omgeving?

Tijdens deze kennissessie hoor je van ons aan de hand van voorbeelden van Amazon, Oracle en (Microsoft) Azure welke mogelijkheden de cloud te bieden heeft en hoe deze ingepast kunnen worden in een bestaand IT-landschap. Je krijgt inzicht in de architectuur van de cloud en een overzicht van de geboden services, variërend van kale servercapaciteit, beheerde database en containeromgevingen tot SaaS diensten. Er is ruimte voor discussie over de voordelen en toepassing van die services en de meest opvallende verschillen tussen de leveranciers zullen worden belicht.

Ben je bezig je cloud strategie te bepalen of wil je binnenkort een pilot starten?

Dan is deze kennissessie iets voor jou. De doelgroep bestaat uit personen uit de IT organisatie die al enig beeld hebben van cloudcomputing, maar nog niet echte ervaring ermee hebben opgedaan. De sessie is breed van opzet, zonder diepgaande technische uitleg en geschikt voor beheerders, ontwikkelaars (DevOps) en technisch projectleiders.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid