Experts Live, wij zijn er weer bij

Op 6 juni is het zover: Experts Live Netherlands | Microsoft IT conferences.

Als Microsoft- én Experts Live partner zijn wij er uiteraard wederom bij! Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk het Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De sessies voor het aankomende event zijn voor een deel bekend gemaakt en kan je hier bekijken. Binnen de komende drie weken volgen hierin updates.

Experts Live is een internationaal Microsoft community platform waarbij kennis delen door live events centraal staat. Elk jaar organiseert Experts Live Netherlands een grootschalig eendaags event waar meer dan 1200+ IT Pro’s en Developers kennis op gaan doen van Microsoft technologie. Nationale en internationale community experts praten bezoekers in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën.

Door de jaren heen hebben bekende sprekers en MVP’s zich verbonden aan dit event.

Met meer dan 60+ breakoutsessies, 80+ nationale en internationale sprekers en een keynote is Experts Live Netherlands een van de grootste in zijn soort. Briljante community experts en sprekers met diepgaande (technische) kennis zullen sessies geven over Microsoft 365, Azure, Datacenter Management, Security, Data Management , DevOps & Automation, Collaboration en Virtual Reality (IoT/AI/BI/HoloLens).

Leuk om nog eens terug te kijken; The making of Experts Live NL 2018 intromovie James Bond:

 


Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale Microsoft development & beheer themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid