Workshop: Ansible

Ansible is een van de meest gebruikte open source tools voor configuratie management. Toen Michael DeHaan in 2012 zijn geesteskind aan de wereld presenteerde, was Ton Kersten er als de kippen bij om actief mee te schrijven aan de broncode van de software. Inmiddels, ruim tien jaar verder, is Ton de toonaangevende Ansible-specialist bij ons zusterbedrijf AT Computing. Hij deelt zijn kennis en ervaring met IT-professionals in Nederland en ver daarbuiten.

Over deze workshop
Tijdens deze online workshop laat Ton je kennismaken met de kracht van eenvoud die Ansible te bieden heeft. Je leert de belangrijkste principes en concepten van Ansible kennen en gaat in de hands-on labomgeving aan de slag met je eerste Playbook.

Wanneer
Datum:           21 april 2023
Tijd:                09.00 tot 12.00 uur

Schrijf je in!
Meld je aan voor deze gratis workshop van AT Computing, Maak een account aan op meetup.com: klik op de button online deelnemen en voeg de workshop toe aan je agenda. 

Tags:
AnsibleworkshopATcomputingopen sourceVijfhart
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid