Webinar: Datacenters – the war on talent

Klopt! Datacenters zijn onmisbaar vanwege de groeiende digitale economie, de enorme gegevensstromen, de opkomst van AI, de behoefte aan gegevensbeveiliging en bedrijfscontinuïteit, en de schaalbaarheid en flexibiliteit die ze bieden. Om dat allemaal in goede banen te leiden heb je gekwalificeerd personeel nodig. Maar waar vind je die? En hoe houd je jouw talenten binnenboord?

Over de webinar
Deze webinar organiseren wij i.s.m. met onze partner EPI. Op basis van EPI’s Data Centre Competence Framework (DCCF) geeft Bastiaan Janssen (Managing Director EPI Europe) een helder overzicht van wat gerichte, op competentie gebaseerde talentontwikkeling voor jou als datacenterprofessional of organisatie kan betekenen. Bijvoorbeeld hoe je medewerkers gestructureerd kunt helpen met hun carrièreplanning met als doel ze langer aan je organisatie te binden. En hoe talentontwikkeling bijdraagt aan de reductie van downtime.

Deze gratis webinar duur 1 uur en is must voor alle contactpersonen bij datacenters, HR managers en iedereen die een van de volgende cursussen heeft gevolgd: CDCP, CDCS, CDCE, CDFOS, CDFOM en CDESS. EPI is de wereldstandaard voor datacenter-diensten.

Wanneer
Datum:               30 juni 2023
Tijd:                    10.00 tot 11.00 uur

Schrijf je in!
Meld je aan voor deze gratis webinar d.m.v. onderstaand formulier.

Tags:
cryptografieWebinar
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid