ITIL 4

ITIL 4

ITIL 4 is de opvolger van ITIL v3. Wil je direct weten wat de voornaamste verschillen zijn tussen ITIL v3 en ITIL 4? Bekijk de infographic ITIL 4 of lees  ITIL 4, vraag en antwoord. Bekijk hier al onze ITIL-cursussen.

Wat is ITIL?

ITIL®  is de afkorting voor Information Technology Infrastructure Library. ITIL helpt bij de inrichting van standaardprocessen.. ITIL ondersteunt o.a. bij:

  • Het reduceren van kosten
  • Optimaliseren van de IT-dienst(en)
  • Verhogen van de productiviteit

Onderstaand zie je het ITIL 4 framework. ITIL v3 gaat uit van de watervalmethode waarbij je het totale project opdeelt in fasen en deze dan per fase oplevert. Hier hou je dan geen rekening met eventuele nieuwe wensen of aanpassingen tussendoor. ITIL 4 heeft een minder grote focus op processen en kijkt meer naar goede IT-oplossingen en business alignement. Werkmethoden als Scrum, Agile en DevOps sluiten naadloos aan bij dit framework.

 

ITIL 4 Foundation

Bekijk alle ITIL 4 cursussen en examens >

ITIL cursussen (8)

Overview ITIL®, ASL®, BiSL®

Voor organisaties is het in toenemende mate belangrijk dat de IT-dienstverlening de bedrijfsprocessen goed ondersteunt. Hiervoor zetten bedrijven steeds meer ITIL, BiSL en/of ASL in om dit (nog) beter...meer

  • 1 dag
  • 605,-
  • Klassikaal
Meer info
Alle ITIL cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid