Wat wordt
jouw bestemming
deze zomer?

Groei in juli & augustus snel én voordelig

door als IT-professional!

Kies
een koffer

Heb jij nog geen vakantie gepland deze zomer?

Dat is mooi! Pak dan nu de kans om jezelf te ontwikkelen als IT-professional. Met de Vijfhart Summer Academy behaal jij deze zomer in een verkorte periode jouw IT-certificering of profiteer je van zomerse kortingen tot maar liefst 25%. Let the summer begin!

Alleen deze zomer

Behaal je voordelig een IT-certificering

Groei deze zomer door als IT-professional met onderstaande trainingen met startgarantie en veelal met gratis examen(s)! In een korte periode behaal jij je IT-certificering tegen een zomerse korting. En hard werken, wordt beloond. Je ontvangt na de training een belevenisbon t.w.v. €100,- cadeau*. Maar het beste van alles: jouw CV is weer een certificering rijker.

Bekijk training
Of

Meer informatie?

Heb je vragen? Laat het ons weten.
Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

Actievoorwaarden Summer Academy

  • Korting van 25% geldt alleen op trainingen met startgarantie bij deelname aan een training in juli en/of augustus. Partner trainingen zijn hierbij uitgesloten.
  • De actie geldt op inschrijvingen in de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2018. De actie geldt niet in combinatie met andere kortingsafspraken.
  • Er is beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.
  • Genoemde prijzen zijn exl. btw
  • Wijzigingen in prijs en actievoorwaarden voorbehouden.
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid