ITIL® Practitioner (3-daagse)

ITIL® Practitioner (3-daagse)

Algemeen

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

ITIL is dé standaard als het gaat om IT Service Management. ITIL beschrijft de actuele inzichten binnen IT Service Management en is een methode voor het inrichten van processen op dit gebied. De methode is gebaseerd op een reeks ‘best practices’.

ITIL Foundation is de basis certificering en bedoeld voor IT-professionals en overige medewerkers die meer van IT Service Management willen weten. In de training ITIL Practitioner leert jehoe ITIL praktisch en inzichtelijk te gebruiken na het ‘wat’ tijdens ITIL foundation.

Het ITIL Practitioner certificaat geeft je 3 ITIL Expert credits.

Doel

  • In deze training leert je met name het toepassen en begrijpen van de Continual Service Improvement richtlijnen binnen een organisatie context en het toepassen en begrijpen van de belangrijkste ITSM concepten binnen Continual Service Improvement.
  • Daarnaast oefen je samen met je medestudenten in het toepassen van ITSM richtlijnen en het borgen van verbeterprogramma’s in de praktijk.
  • Ook komt het implementeren van metingen en metrics binnen het Continual Service Improvement proces ruimschoots aan bod.
  • Je leert hoe je effectief te kunnen communiceren ter ondersteuning van het Continual Service Improvement proces en het organiseren van een goed change management ter ondersteuning van het Continual Service Improvement proces.

Doelgroep

IT-professionals die na het behalen van de ITIL Foundation certificering willen leren hoe ITIL toe te passen in de praktijk.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

ITIL® Foundation – Examen (NL) of vergelijkbare kennis.
Voor deze training is het een vereiste dat je het certificaat ITIL® Foundation heeft behaald.

Bijzonderheden

Bij de training ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier kun je al het benodigde cursusmateriaal vinden.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Er zijn geen gerelateerde cursussen.

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: ITIL® Practitioner (3-daagse)


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: ITIL® Practitioner (3-daagse)

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

ITIL® Practitioner (3-daagse)Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid