Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers

Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

In vijf dagen passeren de belangrijkste front-end webtechnieken de revue.

Je leert de basis van HTML, CSS en javascript en weet hoe en waar je in de toekomst de nodige en betrouwbare informatie kan vinden voor projecten. Je hebt geoefend met verschillende offline en online tools die de basis vormen van je gereedschapskist voor webdesign. Je hebt een aantal simpele technieken geleerd waardoor je mock-ups er direct al beter uitzien; na deze bootcamp ben je een betere gesprekspartner voor andere professionals waar je mee te maken kan krijgen in projecten, zoals designers en marketeers.

Je krijgt inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van HTML5 en CSS3. Je begrijpt de mogelijke consequenties voor architectuurkeuzes in applicaties die via het web/mobiel toegankelijk zijn. Je hebt de verschillende nieuwe mogelijkheden toegepast en getest in verschillende browser-versies. Na dit bootcamp kan je overlegde keuzes maken welke aspecten van de nieuwe standaarden in een project toe te passen.
Van die nieuwe technieken die nog niet stabiel zijn voor alle toepassingen ken je de huidige beperkingen en kan je de ontwikkelingen kritisch volgen om het juiste moment te kiezen waarop deze wel in een bepaald project toe te passen zijn.

Alle aangeleerde technieken pas je tijdens het bootcamp geïntegreerd toe in een zelf te bouwen website. Deze website wordt in eerste instantie opgebouwd volgens de meest stabiele technieken, waarbij toch de scheiding tussen structuur en opmaak. In de tweede fase wordt de website omgebouwd naar HTML5/CSS3 en wordt er aandacht besteed aan cross-browser ondersteuning en fallback mechanismen. Tot slot wordt de opgedane kennis van onder andere CSS2 en CSS3 selectors direct gekapitaliseerd bij het inzetten van jQuery.

Exacte tijdsindeling, verdieping en extra stof zijn afhankelijk van de behoeften van de deelnemers aan het bootcamp.

Doel

  • Na deze week weet je hoe je een gescheiden structuur, opmaak en gedrag van web-pagina’s kan opzetten, aanpassen en beheersen.
  • Je beheerst de basis van HTML, CSS en javascript en weet hoe en waar je in de toekomst de nodige en betrouwbare informatie kan vinden voor projecten.
  • Je hebt geoefend met verschillende offline en online tools die de basis vormen van je gereedschapskist voor webdesign.
  • Je hebt een aantal simpele technieken geleerd waardoor je mock-ups er direct al beter uitzien

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Bijzonderheden

  • Bij de training ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bootcamp Front-end webtechnieken voor DevelopersOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid