Vue.js Fundamentals

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Vue.js is een relatief nieuw frontend JavaScript framework dat even krachtig is als de grote tegenhangers Angular en React. Vue.js kent echter een eenvoudiger syntaxis, heeft minder overhead en sneller is te leren. Vue.js wordt ingezet door bedrijven als Nintendo, Alibaba en talloze andere (e-commerce) bedrijven. Een website in Vue bestaat niet meer uit losse, gekoppelde HTML-pagina’s, maar meerdere relatief kleine, gespecialiseerde webcomponenten die met elkaar samenwerken en zo een complete applicatie vormen.

In de training Vue.js Fundamentals leer je de basisbeginselen van Vue-applicaties en gaan we in op de structuur en architectuur van Vue-projecten. Uiteraard ga je ook met code aan de slag en leer je alles over databinding, component styling, je leert hoe componenten met elkaar communiceren via props en events, en je werkt met de Vue Router om grotere applicaties in te stellen. Tevens wordt aandacht besteed aan het communiceren met externe API’s en de wijze waarop data uit externe bronnen in de applicatie wordt verwerkt. Tot slot gaan we kort in op state management met Vuex en deployment van applicaties naar een productieomgeving.

Doel

  • Na afloop van de training ben je bekend met de mogelijkheden van het Vue.js-ecosysteem en kun je zelf Vue-applicaties opzetten, uitbreiden en uitrollen naar productie.

Doelgroep

De training Vue.js Fundamentals is bedoeld voor webdevelopers die met dit nieuwe framework aan de slag willen en over een gedegen basiskennis van HTML, CSS en JavaScript beschikken. Ook ontwikkelaars die een achtergrond hebben in Java of C# kunnen meestal snel met Vue.js overweg. Wel is het van belang dat de JavaScript-kennis op peil is.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Front-end Development met JavaScript of vergelijkbare kennis.
Bouwen van webpagina’s met HTML5 of vergelijkbare kennis.
Cascading Style Sheets (CSS3) of vergelijkbare kennis.
Ervaring met een backend MVC-framework zoals .NET MVC, Java Spring Boot of PHP Laravel, of een frontend framework zoals Angular of React kan van pas komen, maar is niet beslist noodzakelijk.
Enige kennis van NodeJS, het werken in een opdrachtregelomgeving (DOS-prompt) en het installeren van packages.
Enige kennis van de Engelse taal. Veel websites, documentatie en achtergrondinformatie zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Bijzonderheden

Bij de training ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Wat is Vue, overzicht van het Vue-landschap
  • Uw eerste Vue-project
  • Vue componenten
  • Advanced components
  • Component styling
  • Inter-component communicatie
  • Vue Router
  • Een Vue-applicatie uitrollen naar productie

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Vue.js Fundamentals

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Vue.js Fundamentals


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Vue.js Fundamentals

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vue.js FundamentalsOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid