BCS – Requirement Engineering

BCS – Requirement Engineering(Partnercursus)

Wist je dat….

…wij ook cursussen incompany of als maatwerk kunnen verzorgen. Wil je meerdere medewerkers binnen jouw organisatie opleiden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen

De Requirements Engineering cursus biedt een reeks belangrijke technieken voor het ontdekken, analyseren en documenteren van business en systeem requirements en plaatst deze in het kader van ons eigen Devoteam Requirements Approach (DRA). De nadruk van de cursus ligt op de praktijk. Daarom zorgen we dat deelnemers veel ‘hands on’ ervaring van daadwerkelijk gebruik van de technieken kunnen krijgen door middel van een realistische case study. Deze cursus wordt door een uitgebreide syllabus ondersteund. Het biedt ook een waardevol naslagwerk voor de deelnemers om te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Devoteam is een International Institute of Business Analysis (IIBA) Endorsed Education Provider. Dit betekent dat deze cursus is in lijn is met het IIBA BABoK versie 2.0.

Doel

 • Het BCS Diploma in Business analyse is een internationaal erkende certificering binnen ons vakgebied, en zet een 'standard of excellence' voor de business analist. Het BCS-opleidingstraject helpt je te ontwikkelen tot expert probleemoplosser, die waarde levert aan je organisatie.
 • Het traject is opgebouwd rond 4 modules afgesloten met een examen, elke module op zichzelf is al een erkende certificering. Er zijn twee kernmodules en twee specialisatie-modules. Er is geen vaste volgorde in het volgen van de cursussen. Bij weinig ervaring adviseren wij om eerst de module Business Analysis Foundation te volgen en daarna één van de andere cursussen. Om het mondeling examen te doen moet u eerst alle vier certificaten (FBA, RE, MBP, BAP) hebben behaald. Het laatste examen dient minimaal zes weken voor aanvang van het mondeling examen behaald te zijn. Om de certificaten daarna in het BCS Diploma om te zetten, krijg je een mondeling examen met twee BCS-examinatoren om daarin je technische, zakelijke en interpersoonlijke competenties aan te tonen.
 • Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het Business Analysis Practice xamen. Het examen is een één uur durend, open boek, examen dat leidt tot het certificaat in Business Analysis Practice aangeboden door aangeboden door de BCS (vroeger ISEB). Dit certificaat is een kernmodule voor het BCS Business Analysis diploma.
 • Deze cursus bereidt de deelnemers voor op een uur durend, open boek, examen. Dit examen leidt tot het certificaat in Requirements Engineering aangeboden door BCS (vroeger ISEB). Dit certificaat is een core module voor het BCS Business Analysis diploma.

Doelgroep

De business analist is de specialist die organisaties helpt om goede investeringsbeslissingen met betrekking tot mogelijke veranderingen in het bedrijf te maken. Organisaties streven er voortdurend naar om efficiënter en effectiever te worden, de business analist steunt deze inspanningen door verduidelijking van de haalbare opties voor de organisatie, de beoordeling van deze opties en ervoor te zorgen dat de gekozen oplossing duidelijk is gedefinieerd.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Rationale for requirements engineering
 • The role of the analyst
 • Requirements planning and management
 • Requirements elicitation 1 – interviewing
 • Requirements elicitation 2 – workshops
 • Requirements elicitation 3 – supplementary techniques
 • Documenting requirements
 • Requirements analysis 1 modelling the processes
 • Requirements analysis 2 modelling the data
 • Requirements analysis 3 categorisation and organisation
 • Requirements analysis 4 necessity and feasibility checking
 • Requirements analysis 5 quality control
 • Requirements analysis 6 testability of requirements
 • Scenarios and prototyping
 • Requirements management recap
 • Validating requirements
 • Delivering the requirements
 • Recap and review

Planning & Prijs

Loading...
 • *Een cursus met Startgarantie start gegarandeerd.
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: BCS - Requirement Engineering

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: BCS - Requirement Engineering


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: BCS - Requirement Engineering

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

BCS - Requirement EngineeringOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid