Microsoft Examens

Vijfhart is een geaccrediteerd opleidingsinstituut. Dit geeft ons de mogelijkheid examens af te nemen voor onze cursisten. In speciaal ingerichte ruimtes die voldoen aan alle gestelde eisen kun je bij ons terecht voor het afleggen van het door jou gekozen examen. Voorwaarde is wel dat je de voorbereidende cursus ook bij ons hebt gevolgd.

Jouw Microsoft examen boeken? Koop hiervoor het voucher bij Vijfhart, officieel Microsoft partner én officieel examen centra voor Pearson Vue. Zo ben je verzekerd van een goede start. Let op: een examenvoucher is na aankoop 1 jaar geldig.

Er zijn 38 resultaten gevonden binnen Microsoft Examens.
Loading...
Actieve filters:
ExamensMicrosoft Examens
Wis alle filters

Alle opleidingen

Exam MS-203 – Microsoft 365 Messaging

Certificeren als Microsoft 365 Certified: Messaging Administrator Associate? Dan moet je examen MS-203 doen. Koop daarvoor dit Microsoft TECHNISCH examenvoucher. Let op: een examenvoucher is na aank...meer

 • ½ dag
 • 190,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Microsoft Examens  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid