Certificeringen

Vijfhart is een geaccrediteerd opleidingsinstituut, wij zijn een officieel erkend examencentrum voor EXIN –  Accredited Examination Center (AEC) en PeopleCert. Naast het afnemen van examens bieden wij ook certificeringstrajecten aan. Deze certificeringstrajecten helpen jou om gecertificeerd te worden/ te blijven in jouw vakgebied.

Haal bijvoorbeeld jouw LPIC, CDCP, Java, Oracle of ITIL4-certificering bij ons. Kijk hieronder voor het complete aanbod. Wil je specifieke informatie over een certificering en/of traject, neem dan contact op met onze klantadviseurs. Wij helpen je graag verder!

Alle opleidingen

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Certificeringen    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid