Webinar Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence, in het Nederlands Kunstmatige Intelligentie, is een zeer aansprekend onderwerp wat een grote rol gaat spelen (en ook al speelt) in ons alledaagse leven.

Voorbeelden hiervan zijn Siri in Apple telefoons, intelligente spamfilters, routeplanners, zelfrijdende auto’s en Big Data. Of wat denk je van Alexa van Amazon waardoor je spraakgestuurd alles kunt bestellen wat je wilt hebben, Google Assistent die voor jou automatische afspraken kan maken bij de kapper of de dokter.

Kortom, Artificial Intelligence (AI) komt overal in te zitten. Toch blijft het zaak om ook voor jouw eigen organisatie mee te denken hoe AI daar een rol kan gaan spelen. Dat is niet alleen het domein van de IT’ers, maar voor iedereen in de organisatie. Dus hoe meer kennis van AI, hoe groter de kans dat je er optimaal gebruik van gaat maken in je eigen omgeving.

Dit onderwerp is een onderdeel van de training Leergang IT voor niet-IT’ers

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 11 september
  • Wij starten om 10:00 uur met de webinar en eindigen om 11:00 uur

Kijk de webinar terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid