Vijfhart is te vinden op Microsoft Inspire in Las Vegas

Van 14 tot 18 juli 2019 vindt Microsoft Inspire plaats in Las Vegas. Namens Vijfhart IT-Opleidingen reizen Lucas Ditvoorst, Accountmanager, en Enne-Jan Wierda, Business Development Manager Microsoft, naar Las Vegas af om nieuwe partnerships aan te gaan en bestaande partnerships te versterken.

Lucas: “We willen graag in contact komen met organisaties die bezig zijn met business transities. Microsoft Inspire is de place to be om elkaar beter te leren kennen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen”.

Enne-Jan: “Vijfhart is erkend Microsoft Learning Partner en de Microsoft opleider van Nederland. Ons bezoek aan Las Vegas afgelopen jaar, 2018, heeft heel veel mooie nieuwe en versterkte partnerships opgeleverd. Daarnaast is onze positie als Microsoft opleider nog kenbaarder geworden!”.

Ben jij aanwezig op Microsoft Inspire 2019? Dan zien we je graag op de volgende tijdstippen in het Holland House:

  • Zondag 14 juli 14:00- 16:00 uur
  • Maandag 15 juli 17:00 -20:00 uur
  • Dinsdag 16 juli 17:00 – 19:00 uur

WHAT HAPPENS IN VEGAS, DELEN WE MET JOU!

Bekijk de video’s van Inspire 2019 hier.


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid