Nieuw: Storytelling met impact

Vind jij het ook lastig om je verhaal over te brengen aan je publiek? En hoe zorg je er nou voor dat ze het interessant genoeg vinden om het verhaal te onthouden? Dat is de kunst van storytelling.

Nieuwe 2-daagse training: Storytelling met Impact

Tijdens onze nieuwe training ‘Storytelling met Impact’ leer je jouw verhaal goed over te brengen. Een verhaal kun je pas echt goed overbrengen als je er zelf in gelooft en het je eigen stem heeft. In deze training leer je niet alleen de basistechnieken van storytelling. We gaan aan de slag met het bouwen van een concreet stappenplan voor een goed verhaal. Zo gaan we op zoek naar het vinden van jouw stem en jouw verhaal. En we geven je tips over het gebruik van verbale en non-verbale communicatie.

Een training die helpt om jouw manager, medewerkers of klanten te laten identificeren met jouw verhaal of idee.

De kracht van storytelling

Ondanks dat wij in een maatschappij leven die steeds verder digitaliseert en waar informatie gemakkelijk kan worden opgeslagen en teruggevonden is de behoefte aan goede storytellers actueler dan ooit. Het vermogen om je medewerkers, je manager, je klanten of je doelgroep zich te laten identificeren met jouw verhaal, jouw idee of bedrijf is een van de hoogst gewaardeerde vaardigheden van deze tijd. Wil je weten welke impact storytelling heeft? Lees dan onze blog over hoe jouw verhaal blijft hangen bij je publiek.

Benieuwd naar de training? Kijk op de trainingspagina voor meer informatie en meld je aan voor de eerstvolgende training op 6 november 2018.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Soft Skills?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid