Training uitgelicht: Certified Datacenter Specialist

Wil jij jezelf certificeren als Datacenter Specialist? Dan is de 3-daagse training ‘Certified Datacenter Specialist inclusief examen wellicht iets voor jou.

In deze Vijfhart training gaan we dieper in op de techniek van onder andere stroomvoorziening, koeling, bekabeling en (brand)beveiliging. Ook wordt er aandacht besteed aan de controle van apparatuur op belangrijke specificaties alvorens over te gaan tot aanschaf en wordt er gekeken naar details waarop moet worden gelet alvorens over te gaan tot installatie van apparatuur.

Op de laatste dag neem je deel aan het Exin examen om het Datacenter certificaat te behalen. Dit is een wereldwijd geaccrediteerd certificaat geaccrediteerd door Exin.

Heb jij al je Certified Datacenter Professional behaald of heb je vergelijkbare kennis? En wil je jezelf nu certificeren als Datacenter Specialist. Meld je dan nu aan! Op 17 oktober start de eerstvolgende training en die gaat gegarandeerd door. Kijk voor informatie en om jezelf aan te melden op de trainingspagina.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid